kadirkaracaoglu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
iç mimar olmak istiyordum başarılı ve çok zengin olacağım şekilde ama okulu bitirip askerden döndüğümde gördüm ki ben okurken okumamış insanlar patron olup benim gibi okuyanlara etin kemiğini verip eti kendileri yiyor. Instagram'ın en güçlü ve en çok tercih edilen takipçi kasma sitesine sahiptim daha 17 li yaşlarımdayken paranın hep öyle akacağını ve oradan zengin olacağımı düşünürdüm ama ailemin baskısı yüzünden sosyal medya işini bırakacak sıradan çalışma hayatına geçmek zorunda kaldım. 6 Yıl önce amerikayı gördükten sonra ( hayatım sadece Türkiyeden ibaret olduğunu düşünenlerdendim ) gitmek istedim ama ne green card çıktı nede ailem gitmem için bana destek oldu (varlıklı bir aileyiz şükür) şimdi ise işsizim çalışsam para yetmiyor evden dışarı çıkmıyorum para harcamamak için ve hala türkiyedeyim.
geçmişteki sosyal medya tecrübenize bakarsak bu işe tekrar girdiğinizde mükemmel işler başaracağınızdan eminim. Aile baskısı durumuna üzüldüm, bu tür aileler maalesef bir bakımdan çocuklarının önünü kapatıyor..