Merhaba bir arkadaşım yurt dışı iphone alalım sonra da gürcistana gir çık yapıp üzerimize yazdıralım diyor.
Örnek iphone 12 pro 256gb 15.500tl + 6bin yazdırma + 1k gürcistan git gel 22.5K civarına gelecek
·
· İphone 13 128gb 16.500tl , · iphone 14 128gb 17.500tl , · iphone 14 Pro 128gb 24.000tl
·
Fiyatlar bu şekilde birinci sorum yurt dışı iphone almak ve bu şekilde bir yol izlemek mantıklı mı ?
ikinci sorum arkadaşım 12 pro 256 gb alalım özellikleri iyi diyor sizin model öneriniz var mı ?
( telefonu al sat yapmayı düşünmüyorum en az 4 sene kullanırım )
Bence kesinlikle mantıklı değil youtube açıp izlerseniz oradan alınan telefonlarda hep bir problem çıkıyor çoğu kişiye daha önce kullanılmış problemli iphone satmışlar maalesef ayrıca yurt dışı satın aldığınız telefonların garantisi olmayacak ben şahsen iphone tercih etme sebebim herhangi bir sıkıntı yaşadığımda garanti anlayışlarına duyduğum güven gerekirse birebir değişim bile yapıyorlar şimdi siz yurt dışından garantisiz telefon alacaksınız ben yerinizde olsam bu kadar yüksek para verip kesinlikle o topa girmezdim bu kul yapısı kesinlikle bir sorun çıkıyor özelikle iphone 14 serisi telefonlar da kronik sorunlar fazla özelikle pil şişmesi olayını çok gördüm yt iphone alırken bu konuyu düşünmenizi öneririm tr den alın 2 yıl kafanız rahat olsun