burda beni rahatsız eden 6 durum var
1 hani olay mahallinde ceset olur kurtulmak için temizler herşey kaldırılır ya aynen onun gibi oldu nolduda panelimde birden bu alan adı sanki hiç benim olmamış hiç işlem yapılmamış gibi silindi, şimdi hiçbiryerde alan adımla ilgili işlemler görünmez oldu
2 az önce panelimde görünürken madem 237kdv + 90usd+kdv bana bunu süre uzatma ekranın neden hala aktifti ve neden ödemeye panel izin verdi?
2 madem olmuyor neden tek tıkla işlem iptali yapmıyorsunda bakiye puan veriyorsun yada karta iade için muhasebe brimine sevk ettik diye bekletiyorsun.
3 neden uzlaşmıyorsun, mesela türkticaret net en fazla 2 katı alıyor 4-5 ay sonra aldığım alan adlarına müşteri temsilcisi beni arayıp şu fiyat olur diye baya baya pazarlık ettik yardımcı oldular 2 katına açtılar. böylebirşey olamaz mıydı
4 Alan adı sahibi az öncesine kadar benim adım görünürken şimdi guzel.net.tr görünüyor şimdi whois çekince
5 Az öncesine kadar panelimde olan alan adı şuan panelimde alan adı ne aktiflerde ne süresi geçenlerde hiçbiryerde artık görünmez oldu.