Merhaba, bir form içinde dinamik field input textarea kullanıyorum. Ve bunları sürekle bırak ile yukarı aşağı taşıtıyorum. Dinamik ekleme butonlarım var. Her bir butona içlerinde benzer ve ayrı ayrı inputlar belirledim ve herbirinde tek tıklamayla sayıları özellikleri farklı farklı ve input textarea name= isim[] şeklinde oluşturuyorum. Tabi aynı butona birden fazla tıklayınca aynı input name = isim[] aynı oluşturmuş oluyor ve bunları dizi halinde almış oluyorum. Sadece sıralaması farklı oluyor. Formu submit ettiğimde son sıralanmış durumuna göre dizileri alırken, her bir farklı ve benzer isim[] arrayleri alırken array map ile birbirine aynı key numaralarına göre tekrar sıraya koyuyorum. yani birinci arraydeki keyi 1 olanla ikinci array içindeki diğer keyi 1 yani 0 olanı birleştirip yeni bir sıralanmış array yapıyorum. Şimdi burada yaşadığım sorun şu her bir arrayin içinde dizi sayılarını mecburen aynı yapmak zorunda kalıyorum. yani en az arrayi olanı en çok arrayi olanla sayı olarak eşitlemek gereksiz yere input sayısını arttırmak zorunda kalıyorum. bunu nasıl çözebilirim.

Buraya kadar okuyup yardımcı olabilecek herkese teşekkür ederim.