yok ben değil,
Chatgpt kodluyor
Az önce ihtiyacım olan bir chrome eklentisini Chatgpt dostumuza yaptırdım, tam olarak istediğim şeyi anlatmak ve çalışır bir kod yazdırmak 30-45 dk arası bir süremi aldı ama, hem eğlenceli hem öğretici oldu. Yani sadece chatgpt ile daha sağlıklı anlaşmayı değil, oydu buydu derken çıtırından biraz yeni kodlama bilgileri de öğrenmiş oldum
Tüm dosyalarımı hazırladı, bana da c/p yapıp geliştirici modda çalıştırmak kaldı adamsın lan Chatgpt.... de Bu iş nereye gidecek? yani içerik üretmeydi, yazılımdı, sanal asistandı oydu buydu, yakında grafik tasarıım da yapar. seo danışmanlığı da yapar =) Zaten pek çok alanda faydalanılıyor, kısa sürede pek çok iş kolunda çalışanlar artık yapay zeka destekli iş yapmaya başladı, r10 da da görüyoruz içerik üreticilerinin büyük oranı zaten bu tür araçlar kullanıyor, ve
sanki gelecekte bu aracılar tamamen devreden çıkacak ve pek çok işi direkt yapay zekalara yaptırmaya başlayacağız. Sonra da onları izleme ve yönetme işini de daha gelişmiş yapay zekalara vereceği, falan filan.... biz bu sürecin neresinde olacağız? sorular... sorular
öğrenmek güzel birşey hocam merak ettiğim kod yazdırmadan önce ekstra bir komut vs verdiğnizmi direkt bana bunu yazmı dediniz acaba bende bazı sitelerim için eklenti vb tarzı şeyler yağtırmak istiyorum bilgim olmadığından