SEOmuhendisi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
iyi de bu kadar agresif olmaya ne gerek var dostum? sakin ol.

stackoverflow kullanmayan akıldan yoksundur ne demek? ben kullanmıyorum mesela akılsız mıyım?

e o zaman ben de diyim ki ahrefs kullanmayan akılsızdır
grafiker çıkıp desin ki kanva kullanmayan akılsızdır
birisi desin ki bilmem ne kullanmayan akılsızdır
=)

böyle bir yaklaşım olabilir mi? o zaman sen de illaki pek çok konuda akılsızsın demektir herşeyi bilip kullanmayacagına göre.

ayrıca Open AI gibi bir yapıya "çapulsuz" demen de bir garip. Bu zaten vizyonunu ortaya seriyor.

Burada 2 ay sonrası hayal edilmiyor, bu bir süreç. şuan yapay zekalı robotların fabrikalarda yaptığı üretimi 20 yıl öncesinde söylesen hadi lan derlerdi değil mi ? Sen sanıyorsun ki bu teknolojiler hep bu seviyede kalacak, karesi hızıyla ilerliyor teknoloji.

Zamanında onlarca teknik ressamın 1 ayda bitirdiği çizimi şuan bir 3d tasarım programı 1 saatte çıkarıyor en basitinden, bu kaç telnik ressamın işini elinden aldı sence? Bunun gibi her sektörden sayısız örnek verilebilir. Elbette işsiz kalmazsın, zamana ayak uydurur ve kendini geliştirirsen kalmazsın.

Harika bir yazılımcı olabilirsin belki de bilemem, ancak çok ciddi vizyon eksikliğin ve üslup bozuklugun var dostum söyliyim bunu. Bu şekilde de bir arpa boyu yol alamazsın. Kimseye akılsız demeye, kimseyi hor görmeye hakkın yok. Ha varsa bir yanlış, dar bakış olabilir, bunu düzgün bir üslupla tezilerini açıklar anlatırsın. Bu üslupla ancak antipati kazanırsın, fikirlerine de kimse saygı duymaz.
Hadi benim üslubum bozuk, sizin Türkçe yazımınız bozuk. Yazdığınız her 3 cümleden birinde lan, veya eksik karakter dolu. Normalde lafım size değildi, genel olarak bu algıda olanlaraydı ama üzerine alındığına göre demek ki senin de derin bir yaran var. İlk sorunuza gelecek olursam evet öyle olduğunu düşünmüyor değilim. Bir içeriği, siteyi, yazıyı veya herhangi bir şeyi bilmeden kullanmamak ayrı, bilip de kullanmamak ayrı. Yıllardır var olan bir şeyi bilip de kullanmamak akılsızlıktır. Bir bilgiyi öğrenmeye çalışanlara lafım yok, öğrenmeyip hazıra konmaya çalışıp piyasada rekabet ortamında öldürücü olarak çıkanlara. Üç satır içerik okumaya üşenip ve bundan bilgiyi aldıktan sonra kendini geliştirmeden, olayı sadece CTRL + C , CTRL + V olan kişi veya topluluk adını sen koy ne olmasını istersen. Çapulsuzlar çünkü ortadaki bu hali hazırda işleri hazıra konanların ekmeğine yağ çekiyor olması. Sonra da kalkıp ben yazılımcıyım diye ortalıkta geziyor olmaları. Şimdi eski kafadan birisi olsam 20 yıl kadar önce dediğinizi anlayacağım ama karşınızda yaşlı biri mi var sandınız çözemedim. Vizyonum o kadar eksik ki size bu cümlelerimden sonra cevap veremeyeceğim. Ek olarak gelecekten bahsediyorsun. İleriyi görüp de gelecekten geldiğini iddia edenlerdensin sanırım sen de