Kimse işsiz kalmaz meraklanmayın. 3-5 çapulcu yazılım çıktı diye vaa istediğimi arıyorum buluyorum vaa bilmem ne arkadaş önceden analiz yapılarak sistemlerine kayıtlı olan verileri sizlere sunuyor. Bunu bazı değişkenleri değiştirerek yapıyor. Ben istediğim ultra bilgileri bulamıyorum. Bana bazı bilgileri sağlayamıyor ama basit olarak mesela login sistemi vs. bunlar basit şeyler ve sürekli olarak değişkenlik gösteren kodlama yapıları. Bazıları bunları bulunca seviniyor, bazıları da zaten internette var olana ama aramaya üşenen kişilere sunulan altın hazine gibi seviniyor. Anlamıyorum neden bu kadar çok değer veriyor ve pohpohluyorsunuz. Yani yazılım sektörünü öldürecek vs. gibi algılara kapılıyorsanız eğer şimdiden geçmiş olsun. Halen daha mahkumsunuz ve mahkum olacaksınız. Çünkü sistem kendi başına bir yere kadar ona tanıtılanlara göre işlem yapıyor. Basit topla çıkar, giriş yapma sistemi yap, yok python ile veri çekme vs. bunlar zaten internette var olan şeyler. En büyük kaynak stackoverflow girip de kullanmayan aklından yoksun biridir.
iyi de bu kadar agresif olmaya ne gerek var dostum? sakin ol.
stackoverflow kullanmayan akıldan yoksundur ne demek? ben kullanmıyorum mesela akılsız mıyım?
e o zaman ben de diyim ki ahrefs kullanmayan akılsızdır
grafiker çıkıp desin ki kanva kullanmayan akılsızdır
birisi desin ki bilmem ne kullanmayan akılsızdır
=)
böyle bir yaklaşım olabilir mi? o zaman sen de illaki pek çok konuda akılsızsın demektir herşeyi bilip kullanmayacagına göre.
ayrıca Open AI gibi bir yapıya "çapulsuz" demen de bir garip.


Bu zaten vizyonunu ortaya seriyor.
Burada 2 ay sonrası hayal edilmiyor, bu bir süreç. şuan yapay zekalı robotların fabrikalarda yaptığı üretimi 20 yıl öncesinde söylesen hadi lan derlerdi değil mi ? Sen sanıyorsun ki bu teknolojiler hep bu seviyede kalacak, karesi hızıyla ilerliyor teknoloji.
Zamanında onlarca teknik ressamın 1 ayda bitirdiği çizimi şuan bir 3d tasarım programı 1 saatte çıkarıyor en basitinden, bu kaç telnik ressamın işini elinden aldı sence? Bunun gibi her sektörden sayısız örnek verilebilir. Elbette işsiz kalmazsın, zamana ayak uydurur ve kendini geliştirirsen kalmazsın.
Harika bir yazılımcı olabilirsin belki de bilemem, ancak çok ciddi vizyon eksikliğin ve üslup bozuklugun var dostum söyliyim bunu. Bu şekilde de bir arpa boyu yol alamazsın. Kimseye akılsız demeye, kimseyi hor görmeye hakkın yok. Ha varsa bir yanlış, dar bakış olabilir, bunu düzgün bir üslupla tezilerini açıklar anlatırsın. Bu üslupla ancak antipati kazanırsın, fikirlerine de kimse saygı duymaz.