Başkan 18 yaşındaki çocuk tüm Fenerbahçe ataklarının yaratıcısı ve ona laf atıyorsun. Ne yapmasını bekliyorsun çocuğun daha anlamıyorum. Topu alıp 11 kişiyi çalımlayıp gol mü atsın? Dünkü maçın tek sorumlusu Jesus. Sağa sola laf sallamaya gerek yok. Rakip 10 kişi kalmış oyun kontrolünü eline alamamışsın, dakikalar geçiyor, sarı kart görmüş Mert Hakan oynuyor ve hiçbir boka yaramayan Pedro ortalıkta dolanıyor. Şu değişiklikleri 5-6 yaşındaki çocuk net olarak yapardı.
kardeşim sen beni yanlış anlamışsın ben ardayı kötülemiyorum. Arda henüz futbol anlamında kendisini göstermemiş iken bizim bu değerli olabileceğini düşündüğümüz varlığı o kadar yüceltiyoruz ki, gün sonunda dün akşam ki oynanan maçta kendisini yere atıyor. Karakter yaratmamız gerekiyor ben bunu söylüyorum.
100 milyonu Euro yok alex mi arda mi tartışmaları, daha neler neler. Arda bunları görüp duymuyor mu sanıyorsunuz. Ailesi de kendisi de görüyor. Ama maalesef yaşı ilerledikçe çocuk klasik Türk topçuları haline geliyor, kısacası biz yetiştiremiyoruz.