Kimse işsiz kalmaz meraklanmayın. 3-5 çapulcu yazılım çıktı diye vaa istediğimi arıyorum buluyorum vaa bilmem ne arkadaş önceden analiz yapılarak sistemlerine kayıtlı olan verileri sizlere sunuyor. Bunu bazı değişkenleri değiştirerek yapıyor. Ben istediğim ultra bilgileri bulamıyorum. Bana bazı bilgileri sağlayamıyor ama basit olarak mesela login sistemi vs. bunlar basit şeyler ve sürekli olarak değişkenlik gösteren kodlama yapıları. Bazıları bunları bulunca seviniyor, bazıları da zaten internette var olana ama aramaya üşenen kişilere sunulan altın hazine gibi seviniyor. Anlamıyorum neden bu kadar çok değer veriyor ve pohpohluyorsunuz. Yani yazılım sektörünü öldürecek vs. gibi algılara kapılıyorsanız eğer şimdiden geçmiş olsun. Halen daha mahkumsunuz ve mahkum olacaksınız. Çünkü sistem kendi başına bir yere kadar ona tanıtılanlara göre işlem yapıyor. Basit topla çıkar, giriş yapma sistemi yap, yok python ile veri çekme vs. bunlar zaten internette var olan şeyler. En büyük kaynak stackoverflow girip de kullanmayan aklından yoksun biridir.