Merhaba arkadaşlar Alibabadan sipariş vermek istiyorum ürün sizce gümrükte takılır mı orda çok uyguna satılıyor ve satan kişi 3 yılık satıcı adam sağlam ama sorun Türkiye de ki gümrük te gecermi alacağım ürün nargile takımı normal nargile şu elektronik olanları değil normal nargile takımının satışı yasak değil Türkiye'de bilginiz olsun linç yemeden yazayım dedim ve hocam sizce gelen ürün nekadar bir vergi çıkar aldığım da Türkiye fiyatına gelirmi ki vergiden dolayı bilgisi olan aydınlatır sa beni sevinirim bu arada piyasa fiyatinda ucuz ürünleriniz varsa yazarsanız sevinirim kategori fark etmez Trendyol da satmak için toplu alım yapmayı düşünüyoruz uygun fiyata istiyoruz
Hocam orada yazan fiyatlar göstermelik. Satıcı iletişime geçmeniz için öyle yazıyor iletişime geçince farklı fiyat çıkartıyor malesef. Çok geldi başıma. Şirketiniz ve gümrük müşaviriniz yoksa gümrükten geçmez ürünler gümrük müşaviri tuttunuz diyelim gümrük müşaviri ve ekstra çıkan satış için olan vergi ile tr den daha pahalıya geliyor alacaklarınız. İyice araştırın bence hocam.
Hele birde nargile takımı ve ürünleri Hiç geçmez. Anca kaçak yollarla sokabilirsiniz malesef :/