Bu yıl hiç ödeme alamadım ve gerçekten ödeme yapmıyorlar. Mail üzerinden destek rezalet günlerce yanıt bekliyorsunuz, sitesindeki desteğe yazdığınızda cevap vermesi ertesi günü buluyor. 1 ay yazıştık ve en sonunda bu cevabı aldım:

Paypal ekledim, daha önce Paypal üzerinden ödeme aldım ve bu siteye de taa o zamanlar KYC maili atmıştım. O ay yine ödeme alamadım ve benden kimlik istediler, o sırada o paypal patladı. Ben de Payooner hesabı açtım. Haftalarca 3 Nisan tarihinde ödeme alacağım yazıyordu, dün aniden bu tarih 1 Mayıs'a attı ve eminim Mayıs ayı geldiğinde Haziran ayına atacak.

Kısacası paranızın üstüne yatıyorlar, önceden çatır çatır ödeyen firma üyeliğiniz yeşil ya da gümüşse artık sizi pek iplemiyor. Ödeme yapmadığı şuradan belli artık başarısız olduğuna dair mesaj dahi yazmıyor, resmen ödeme yapmaya tenezzül etmiyorlar.

Öte yandan Adsterra banner reklama redirect çekiyor, özellikle yabancı hite ve iOS kullanıcılara yapıyor bunu. Geçenlerde VAST reklam modelini denedim, 5 bin görüntülenme civarı aldığına eminim ama panelde hiç istatistik göstermiyor. Piyasada alternatifte kalmadı, bilen varsa yazsın.