İsmim Erdi, Bende babadan Fenerbahçeliyim. Fenerbahçeli Emre Demir'i bildiniz mi ?

Samsunspor'dan Galatasaray'a geçen Tanju Çolak ve Sarıyer'den Fenerbahçe'ye transfer olan Rıdvan Dilmen ile birlikte 1987 transfer sezonunun en pahalı futbolcularından birisiydi.

Bugün ki maç konusuna gelecek olursak da mümkünse gelmeyelim. "Yine hüsran" Bu günü unutmak, hafızamdan silmek ve hayatıma kaldığı yerden devam etmek istiyorum.🙂

Derbi maçlarını Kadıköy'de yenemiyorsak rezil oluyorsak zaten şampiyonluğu hak etmemişizdir. Kongre üyesi ol derler oluruz. Bağış yap derler yaparız. Kombine al derler eyvallah, orijinal ürün kullan. Çoluk çocuk eş dost fenerium ürünleri ile donatırız evi ama başarı nerede diye sorduğumuzda 10 senedir hep hayal kırıklığı ama hesap sorduğumuzda siz bizim vizyonumuzu anlamamışsınız.

Sizin vizyonunuzu yiyim. Basketbola ve futbola getirdikleri vizyondan sonra bu iki şube de başarı yüzü görmez olduk. Şükürler olsun ki o muhteşem vizyonlarını kürek şubesinden uzak tutuyorlar da çocuklar başarı sağlıyor.

Hocam kıymetinizi bilin. Geçmişte Samsunspor'da oynayan bir aile dostumuz (kendisi Beşiktaşlı) muhtemelen dalga geçmek için bugün 2 kere aradı ikisinde de meşgule aldım. Bugünü unutmak için fakat Aykut Kocaman'ın hatrı için sizin konunuza yazayım dedim. Tekrardan kafamı dağıtmak ve gündemden uzak kalmak amaçlı farklı farklı şeylerle ilgileneceğim. 🙂