sinerji_06 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendileri ile tekrardan bir Rotating residential paket anlaşması yaptık. Yaklaşık 6 aydır çalışmaktayız Türkiye gibi dijitalde bu kadar sorun kandırmaca ve canlı destek üslupsuzluğu olan bir ülkede Proxy alanı gibi her türlü suistimale açık olan bir sektörde işini bu kadar ahlakı ile yerine getiren , Gece 2 3 vakitlerine kadar yardımcı olmaları sınırsız destek sunmaları muazam
Firma sahibi Necati bey ve ekibi global olarak müthiş bir girişim ve hizmet kurmuş ve gerçekten aldığı her kuruşu hak eden bir firma , 6 aydır canlı destek ' te nacizane kahrımızı çeken Tuğba hanıma ve İlhan beye teşekkürlerimi sunuyorum
NOT : Lütfen fiyatlarda artık bir tık indirim istiyoruz
Öncelikle çok değerli yorumlarınız için teşekkür ederiz.
Proxysepetim " Projemizin" bu derece övgü dolu sözler alması inanın kazandığımız tutarın, çok üstünde bir hissiyattır.
Ekip olarak, gece gündüz demeden " Türkiye ' de kurulmuş ve Start - up ' ına global olarak devam eden " büyük bir tutkuyla başlanmış bir şirket olarak, sizlere hizmet vermek bizler için muhteşem bir gurur ve mutluluktur.
Dijital dünya'ya hizmet + Güler yüz + Büyük müşteri memnuniyeti odaklı yaklaşmaktayız, tekrardan bu övgü dolu sözleriniz için teşekkürlerimizi sunarı iyi çalışmalar dileriz.
PROXYSEPETİM EKİBİ