Merhabalar.
Websitemizin ilk yanıt süresiyle ilgili bir sorun var. Website tarafında gerekli tüm hız optimizasyonları yapılmasına rağmen sitenin ilk açılış süresi bazen 15-20 saniyeleri buluyor.

Siteye bir süre giriş yapmadığımda (şuanda kullanımda değil site yapım aşamasında) sitenin açılması en az 15 saniye sürüyor.
Eğer başarılı bir şekilde siteye girilirse aşağıdaki yapılan optimizasyonlarla roket gibi çalışıyor. Fakat yarım gün hiç giriş yapmadım ve tekrar girdim diyelim o zaman aşırı derecede geç açılıyor. (15-35sn)

-Wprocket ile en iyi şekilde optimizasyon yapıldı. (tema önerisi bu eklenti https://elessi-docs.nasatheme.com/co...p-rocket-basic)
-Wprocket iptal edildi litespeed optimizasyonları yapıldı. (opcache yapıldı memcache pluginleri vs hostinger panelden aktif edildi) İlk açılış sorunu düzelmedi. Fakat site içi dolaşım çok hızlı.
Bu iki seçenek sonucuna göre website ilk açılışı geçtiğinde sitede dolaşım aşırı derecede hızlı. Fakat söylediğim üzere ilk açılış hızı bir süre sitede gezmediğimde uzun sürmekte.

Ücretli veya ücretsiz destek verebilecek birileri var mı?

Tema: Elessi
Eklenti sayısı: 37 (WPML Çok dilli eklenti ve wocommerce mevcut)
Ürün sayısı: 40

Sunucu: Hostinger Kurumsal
Disk Alanı 200 GB
RAM 1536 MB
CPU Çekirdekleri 2
Inode'lar 600000
Eklentiler/siteler 100 (gerçekte bi tane site var ve 37 eklenti var burada paylaşımlı sunucu olması sebebiyle mi böyle görünüyor bilmiyorum)
Aktif İşlemler 60
Giriş İşlemleri 30
Bant Genişliği Sınırsız

Hostinger'ın konuya cevabı: