PT ya da Gürgençler'den daha ucuza alabilirsin. Ben yıl başından hemen önce Aralık ayının son günlerinde HepsiBurada'dan indirimle almıştım, şuanki fiyatlar uçuk. Ben aldım 1 ay sürmeden cihaz 9 bin TL zam yedi

Oyun oynarken şarj süresi ne yazık ki düşüyor, LoL oynarken 1 oyunda yaklaşık %13 şarj gidiyor. Bu da 45-50dk'da %13 falan demek.
Ben Windows XP'den 11'e kadar tüm Windows sürümlerini kullandım ve daha 3 ay önce bu cihaz ile MacOS'e geçtim. Ayarlardan kısayolları falan öğrenmem ve MacOS'e tamamen alışmam 1 gün sürdü. Cihazı aldıktan sonra nasıl kullanılır falan biraz bakarsan birkaç saate çözmüş olursun. Eğer kafana almadan önce ya da aldıktan sonra bir şey takılırsa, yardım lazımsa iletişime geçebilirsin.
Bende pt den almayı düşünüyorum hocam, sana kaça mal oldu hocam cihaz. Zaten oyun oynama huyum hiç yok

, kendi monster cihazım var. Hem makine hem yazılım alanında çalışıyorum. Makine okey ama yazılımda iş gereği özellikle şarj süresi benim için önemli olduğundan dolayı bu cihaz yazılım alanında beni karşılamamaya başladı artık. Mac'te yazılım monster'da makine işlerine devam edecem. Ek bir windows cihazım halihazırda olacak zaten. Birkaç aya kadar laptopu da tamamen satıp masaüstü + mac ile devam etmeyi planlıyorum zaten inşAllah. Bu arada hocam fikir beyanın için teşekkür ederim.