Hayırlı akşamlar abilerim ablalarım bu yazıyı içimden nasıl geliyorsa öyle yazacağım öncelikle
Forumda birçok kişi konu açıp google haritalarda vs yorum yapan kişi için AFAD'a 5 TL gibi bir miktarlar bağış yapacağım vs diyor. Yanlış anlamayın bağış iyi birşey ama bunu kendi fikrimce AFAD a yapıp paranın hangi kişilere ne duruma gittiğini veya gitmediğini kesin olarak bilmiyoruz.
Kimi zaman bu forumda kardeşlerimiz, abilerimiz, ablalarımızın maddi olarak yardıma ihtiyacı olduğu oluyor. Onlara yapacağınız yardımın nereye gittiği belli olur hem. Hem de insanlara zor zamanlarında yardım ettiğiniz için sizin de zor zamanınızda size yardım eden kişiler olacaktır.
Yaşım 16 ve neredeyse hepinizden yaşça küçüğüm ama benim bu sözlerimi lütfen dikkate alın. Yardımlarınızı yaparken nereye gittiğine dikkat ederek yapın asıl ihtiyaç sahiplerine mi gidiyor diye bu yüzden bunu en şeffaf şekilde yapmak için o anda zor durumda olan kişilere yardımınızın dokunması daha uygun olur diye düşünüyorum.
Kimseyi cebindeki 50-100 TL zengin yapmaz. Küçük bir para olsa dahi sizin için o anda ihtiyaç sahibi kişiler için gerekli bir para olabilir.
Şimdi bir yardım kampanyası düzenleyelim o zaman bence. Herkes bugün az çok demeden elindekinden ufak da olsa diğer ihtiyacı olan kardeşlerimize yardımda bulunsun ve konu altına bir mesaj bıraksın. Bakalım bu yazım sayesinde 1 hafta içerisinde kaç kişi yardımda bulunacak. LÜTFEN AŞAĞIYA KİME NE KADAR YARDIMDA BULUNDUĞUNUZU YAZMAYIN. Bulunmuş olduğunuzu belirtmeniz yeterli olur.
Moderatörlere de buradan şunu söyleyeyim bu konu herhangi bir konu açma kuralını ihlal etmiyor olması lazım ama ediyorsa dahi konu kaldırılmasın 1 hafta içerisinde bakalım kaç kişi bu konuyu görüp yardımda bulunacak görmek istiyorum.