Bu konuda yeni çalışma yaptım 3 tane seçenek mevcut.

1) Resmi WhatsApp cloud api kullanarak bir script yazdırabilirsiniz. Yapılabilirliği nispeten kolay fakat gelen mesajları yazılım üzerinden görebilirsiniz. Whatsapp'ı telefon üzerinden kullanamıyorsunuz. Api maliyeti düşük.
2) Yukarıdaki api'yi kullanan aracı firmalar ile çalışabilirsiniz. Yazılım sorunlarıyla uğraşmazsınız. Abonelik gibi sabit gideriniz olur. Whatsapp uygulamasını kullanamazsınız.
3) Whatsapp web'i api'ye çevirerek mesaj gönderebilirsiniz. Avantajı hem mobil uygulama hemde yazılım ile kullanabilirsiniz. Açık kaynaklı projeniz olur ve yazılım dışında gideriniz olmaz. Dezavantajı ise yazılım süreci sıfırdan hazırlanması gerekmektedir.

İlk iki seçenek güzel olsa da en kötü yanı müşteri ile rahat yazışabileceğiniz ortam olmadığından sürekli web arayüzüne ihtiyacınız olacak.

Yurt dışı sms maliyetinden memnun kalmadığım için 3. seçeneği kullanarak müşterilerime OTP doğrulaması sağlıyorum. Ayrıca web site üzerinde stok yenilenmesi vb durumları wp üzerinden gönderebiliyorum. İşin güzel yanı tek numarayı telefon üzerinden kullanmaya devam ettiğim için müşteri yanıtlarına manuel müdahale edilebiliyorum.

3. seçeneği tercih etmeseydim. 1. seçeneği kullanacaktım. İki hat aktif olacaktı, müşteri bildirimleri ile destek yazışması ayrışacaktı. Müşteriye iki hat üzerinden ulaşmak süreci zorlaştırırdı....