Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Değerli vaktinizi ayırıp yorumunuzdan ötürü teşekkürler.
Uzun soluklu bir çalışmamız olmadı. Üyelik ücretini ödemeden önce yağ bal gibi konuşan yöneticisi ve berfu hanım, daha sonrasında ücret aldıktan sonra xml'lerinden istediğim destekten sonra ortadan kayboldular. Convert işlemini forumdan bir arkadaş sorunsuz olarak halledip sitemize ürünleri çekti.
2 aylık bir satış ardından yapmış olduğumuz seo ayarlarından ve girdiğimiz orantılı kampanyalar sayesinde diğer satıcılarının önüne 2 ayda geçtik. Fiyat dengesini de koruyarak.

Fakat 2 aylık süreçte. Yanlış gönderilen ürünler. Eksik gönderilen ürünler.
Barkodunu kopartıp farklı bedenler gönderilen ürünler,

Bizim firmamızı zarara uğrattı. Umarım gün içerisinde konuyu görüp bana dönüş yaparak mağduriyetimi karşılalarlar,

Aksi halde 2 yılda sürse 3 yılda sürse Berfu hanımdan ve yöneticisinden firmam adına hukuki süreci başlatacağım.
Zaten sizle işleri parayı kapana kadar ondan sonra uğraş dur. Bizim millet en ufak tozdan nem kapıp ortalığı ayağa kaldıran bir millet. Umarım hakkınızda olumsuz yorum paylaşmazlar yoksa çok yipranirsiniz. Bence siz bu ortaklık sistemini tekrardan gözden geçirin başka formüller arayın. Yoksa başınız daha çok ağrır. Ben zamanında bunlar gibi zihniyetten çok çektim. Umarım hayırlısı olur