Abdullah07 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Partiyi vs karıştırma onları biliyoruz zaten hocam.
Neden öldürülmez ki örnek mit hiç mi adam öldürmüyor hocam ? Benim dediğim de askeri birim diyelim ama resmi kurum değil ama devlete hizmet ediyor diyelim.Emir geldi adam vurdu geçti.Sonuçta devlet için değil mi hocam ne farkeder.? Savaş durumundan bahsetmiyorum çoğu öyle anlıyor ama.
Hocam bende savaştan bahsetmiyorum, ki zaten savaş yok. Türkiye de belki milyonlarca terör yanlısı pkk sempatizanı var şimdi bunları kalkıp öldürmeyi hiçbir din kabul etmez. İslam dini hiç kabul etmez. Ellerine silah alıp devlete millete saldirmadiklari sürece öldüremezsin. Mit öldürüyorsa zevkine öldürmüyodur istihbarat almıştır millete devlete zarar verecektir öldürmüştür. Emir demiri keser dinen insan öldürmeye izin vardır tecavüz fitne fesat çıkarmak haksız yere adam öldürmek kısasa kısas vs vs lakin şeriat olmadığından dolayı uygulanmıyor bundanda sorumlu biz değiliz kanunları koyanlar sorumlu. Emir demiri keser dedik emir aldıysan yapacaksın ya da yapmayacaksın yaparsan ya vurduğun kişi suçsuzsa mahşeri var yapmazsan bu sefer emre itaatsizlikten yargılanacaksın. Söyle farzet senin en yakın akraban söylediklerini yapıyor teröre yardım ve yataklık ediyor üstün çek vur dedi sen direk vururmusun yoksa efendim adalete teslim edelim cezasını çeksin mi dersin. Devlet mit vs vs sonuçta insan beşer herzaman doğru karar verecek diye bi kaide yok hocam.