Merhaba hocalarım iyi günler herkese başlıktada belirttigim gibi kafayı yemek üzereyim artık biraz dert yanmış gibi olucak ama kusura bakmayın şimdiden önceki konularımda dedigim gibi 7/24 vaktim var sanal veya reel hiç farketmez reel izmir içi garsonlu ve benzeri okeyim artık bi hocamız izmirde fabrikada çalışıoyr ve görüşmeye gelebilcegimi söyledi ama bornovada ben bucadayım uzak diye ailem pek yanaşmadı asosyelim biraz bi hocamız canlı destek ilanı açmıştı ve ona mesaj attım yemek yiyorum dönücem dedi ama ses seda yok hala empati kurmaya çalışıyorum sanırım 3 gündür yemek yiyor yani herkesin işi gücü var tabi ama bi insana yani iş alımını kapattım demek bu kadar zor olmamalı bence yani konuma dönücek olursak reelde agır olmayan yani garsonluk belki ofis işi denk gelicegini sanmam lise mezunuyum ve tecrübesizim çünkü sanal olarak insagram hesaplarınıza bakabilirim dating uygulamanız varsa dating uygulama konusunda bilgim var tecrübem var iş tanımını biliyorum smm panel veya herhangi bi site sahibiyseniz canlı destekle ilgilenebilirim yöntem verirseniz eger sadece sizin için instagram gmail yahoo açabilirim canlı destek ve dating app için lütfen piyasayı düşürüyo olarak algılanmasın ama benim vaktim var ve artık para kazanmka istiyorum o açıdan saatligi 20 tl olsun ona okeyim 15 e bile olur saatlik

Şimdiden okuyan hocalarıma teşekkürler vaktinizi aldıysam eger kusura bakmayın cidden içimi dökmeden rahat edemezdim çünkü iş vermek isteyen hocalarım wp üzerinden:05355999281 numarasına yazarsa sevinirim veya pm de olur şimdiden teşekkürler iyi günler