Profilinden anladığım kadarı ile 26 yaşındasın, ilk olarak evlilik teklifi için bile 2000 TL bütce ayırmış olman, ekonomik olarak tam istediğin seviyede olmadığın anlamına mı geliyor bilemem ama böyle işlerde bütçe dillendirmek gelebilir.
ikincil olarak evlilik bir sorumluluk ve ciddi bir yüktür.
bu hem maddi hem de manevi olarak özellikle ki günümüz Türkiye'sinde baş gösterecektir.
Ben 18 yıldır evli 2 cocuklu biri olarak sana şunu rahatlıkla söyleyebilirim EVLİLİK SULTANLIKTIR.
Ancak ekonomin iyi değil ise de cehennem. çünkü bir Koca'nın yükü ağırdır, İlerde çocuk olursa bir babanın yükü daha ağırdır.
Saygılar ve Sevgiler.
Sorumu farklı sorayım ; Ya kız arkadasın lavaboya senin ile gelmezse
Bütçe var hocam aylık kazancımda yeterli, belli bir süre annemin yanında yaşayıp daha sonrasında kendi evimize çıkcaz. Ev sorunumuz da yok aileden kalan evler vs. Var. Maddiyat sorun değil aslında bu bütçeyi 20 30 a da çıkarırım ama günümüz ekonomisinde tamamen gereksiz görüyorum. Bana kalsa düğüne bile gerek yok o parayla balayına giderim kafası. Ama çevreye ve insanların eline bir şey vermemek adına hem uygun yollu hem de şaşalı bir şey olsun istiyorum. Ha bana derseniz ki üstüne 3000 daha koy bak 5 e şu kadar güzel bir organizasyon yaparsın de fikri beğeniyim gene oda olur.
Burda önemli olan maddiyat tan ziyade duygu ve düşünce öne çıkacak.
Kız arkadaşım şükür çok anlayışlı, çok anaç bir kız. O konuda baya şanslıyım ona kalsa bir yemekte bile teklif hoşuna gider. Ama tabikide ben onu ne kadar mutlu edersem o kadar bende mutlu olurum. O yüzden güzel bir plan yapmalıyım önümde sadece 1 haftam var.
Genel bilgilendirmeler için de teşekkür ederim çok şükür hocam dediğim gibi maddiyat da sorun yaşayacak bir yapıda değiliz. Ama uyarınız gerçekten kayda değecek kadar önemli şeyler 🙏😊