Öncelikle belirtmek isterim ki bu piyasada herkesin bir fikri var. Ben de boğa piyasası hakkında kendimce fikrimi beyan etmek isterim. Doğru ya da yanlış bilemeyiz ancak bu benim düsüncemdir. 2011'den beri piyasa hakkında duyumlar alıyorum. Bitcoin piyasasını o zamandan beri takip ediyorum ancak 2017 yılına kadar hiç giriş yapmadım. O zamanlar bitcoin 1-5 dolar arasında değişiyordu ve farklı bir forumda incelediğim yorumlar "uzak durun, ponzi sistemi" gibi şeylerdi ve bizde uzak durduk. Ancak şu an geldiğimiz noktada bitcoin 1 dolardan 60 bin dolara kadar yükseldi. 10 yıldan fazla süre geçmesine rağmen hala birileri çıkıp "bitcoin artık çıkmayacak" diyor. Buna inanmak size kalmış. Ben o zamanlarda milleti dikkate alıp bitcoin'i 5 dolardan almamıştım ancak 2017 gibi ethereum'u 75 dolardan aldım. Sonra, yine çoğu insanın dediğine kulak verip, az bir kar oranıyla sattım. Hatta 150 dolarda sattım. Şu an eth'in dip seviyesi 1000 dolar bence dahada assagılara inecek, 4 bin dolardan düştü. Ancak önümüzdeki boğada 20 bin dolar seviyelerinin kaçınılmaz olduğunu düşünüyorum. Suan ki Piyasa düşer mi, çıkar mı, bilemeyiz ama uzun vadede çok daha fazla yerlere çıkacağına eminim (YTD)

2024'te halving var. Bir önceki halvinglere bakacak olursak, Bitcoin halvingden bir süre sonra çıkmaya başlamıştır. Tesadüf müdür bilemeyiz, ancak denemeye değer.

Eğer sizin yerinizde olsaydım, ortalama maliyeti düşürmeye çalışırdım. Bana göre Bitcoin 10 ila 12 bin dolar seviyelerine inecek ve ben oralardan alım yapacağım. Siz de uygun bir yerden alım yaparak ortalamanızı düşürebilirsiniz. Bu sayede ana paranızın kar etmesi için 60 bin dolara kadar beklemek yerine 40 bin dolarda zararınızı kapatabilirsiniz. Seçim sizin.

bitcoin için beklentim 7 ila 12 bin dolar arası dip 160 bin ila 200 bin dolar arası yeni ath seviyesi bu benim fikrimdir kimsenin bu fikri ciddiye alıp yatırım yapmasını istemem dedigim gibi herkesin bir fikri var