rizazeybek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Üstün olmasa bile önceliğimiz insanın insana yardım etmesi olsun, hayvan düşmanı değilim sitede 10 dan fazla köpeği besliyoruz ve bundan hiç rahatsız değilim. Depremzede olarak söylüyorum halkımızın seferber olması gerçekten beni çok duygulandırıyor fakat hala çadırlarda, seralarda kötü durumda yaşayanher gün gördüğüm beraber yiyip içtiğim dostlarım olduğundan dolayı şahsen yardımların öncelikle insanlara olması gerektiğini düşünüyorum. Tabii kedi köpeğe yardım edecekler etsin fakat insanlarımızıda ihmal etmesinler, mamaya verilecek paraya şuanda oradaki insanların çok daha fazla ihtiyacı var.
Öncelikle geçmiş olsun. Hatay'a gönüllü olarak 1 hafta gittik. Hem insanlara hem hayvanlara elimizden gelen yardımları yaptık. Tüm herkes de elinden geleni yaptı eminim. Siyasi bir tartışmaya girmek istemiyorum ancak insanların şu an çadırsız, konteynırsız kalmalarının sebebi ortada. Bizim bütçemiz o kadar depremzedeye barınacak yer ayarlamaya yetmez. Herkes kendi bütçesine göre yardımda bulunuyor. Benim sizin gibi bir önceliğim yok maalesef. İnsanlara ne kadar yardım gönderdiysem hayvanlara da o kadar yardım gönderdim. Çünkü benim gözümde hepsi depremzede. Hepsinin bir öğün yemeğe ihtiyacı var.