Ne yazık ki r10 da pandemiden sonra başka bir çağ çıktı.insanlar gelir yöntemi peşinde evet kuru ile yaşta yanıyor insanlar dolandırılıyor haksız kazanç ve rekabet ortamı var çok saçma adam 50 dolara almış yazılımı kimi bulduysa 5-10 bin tl satmış geçmiş.
daha çok üzüldüğüm noktalar var bir kaçını paylaşayım hocam
(22) Kelime Bul, Hafıza Oyunu Unity Kaynak Dosyaları Satılıktır. - R10.net adam sıfırdan kendi emeğiyle yapmış 450 tlye satıyor hiç bir yorum yok nedeni aslında ortada adamınkinden kat kat güzel olan kelime oyununu 20 dolara alıp 500 600 tlye satıyorlar tabi bu durumda adama yazan yok bilmeyen biri olsam bende öyle yapardım diğeri daha güzel der alırdım ama bu forumdakilerin bilmesi gerekli
1.Değineceğim konu ise konu açarken aynı sektördeki arkadaşların yazılımlarını kötüleme karalama yapmaları senin yazılımın benimkinden veya başkasınınkinden gelişmiş olabilir bu normal durumdur ona göre fiyatını belirliyorsun zaten
ama yazmana ne gerek var
2.adam konu açıyor özel yazılımdır kimsede yok forumdaki uygulamalar ile karıştırmayın vs dolduruyor sadece tek kişiye satılacak diyor 20 30 dk sonra bir konu açıyor isteyen olursa reskin yapar teslim ederiz böyleleride yazılımı tüm haklarıyla sattıktan sonra
yine kullanacak insanlardır defalarca satış haklarıyla yazılım sattım sattığım günden sonra elimi sürmedim sürmemde
3.Son değineceğim konu eğer bu kategoriye bu kurallar getirilmezse forumda satışları bırakıp web sitesi hazırlayıp ordan satış yapacağım