DomainBRO adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Zamanında Hz.isanin önüne bir kadin atıp bu kadın zina işledi taşlayalim mı demişler test etmek için taşlayın dese bu nasıl peygamber diyeceklerdi kadına merhamet etmedi olucaktı , taşlamayın dese Allahın yasağını hiçe sayıyor bu nasıl peygamber diyeceklerdi ve dönüp dedi ki evet taşlayın ilk taşı en günahsız olanınız atsın deyince herkes taslari birakip gitti bilmem anlatabildim mi gerçekten yazik şu yazdigin yorumu atarken utanmadın mı?

Sende sütten çıkma ak kaşık değilsin yani günahini bilmiyoruz ama günahsiz insanın olmayacağını biliyoruz.
5 10 sene once biri r10 da adıma bir konu açıyor genç ve fevri olduğumdan ters cevap verip yanlış anlaşılıyor ve ban yiyorum. Halbuki eleman zararlı kod koymuş arkadaş vardı o zaman onun sitesini silmiş. Kodu kırık şekilde paylaştım rakip çıkacam vs dedim dalga geçtim nefsim ile konuştum yanlış anlaşılma sebebim de odur. Neymiş zararlı kodda olsa koyamaz ve ifşa edemezmişim. Şikayet konusuna kodu koydum diye.

Halbuki arkadaş benimle alakalı şikayet konusu açıyor forum dışı o koddaki silme fonksiyonu sebebi ile sitenin silinmesi sonrası çıkan ifşa olayından ötürü. Demiş etmiş ile haklı çıktı be konu kapandı gitti.

Ortada kanıt yok reportladım o konuyu bakan yok. senelerdir r10 da profilimi inceleyen oraya bakıp boş konuşuyor.

Sanki olayın içinde, yanımdaydı ve şahitmiş gibi yaptı etti denilmesi cidden kanıma dokunuyor. Allah da biliyor cidden o yüzden karşıma çıkıyor bu konu. Emek verdim hep kodlarımı kendim yazdım laravel e geçmedim sırf kdndim yapmayı seviyorum hazır kod kullanmayacam zaten laravellr işim yok diye.

Player konusunda da hesabı soracak varsa oda sen değilsin ya bu tağut kanun ya da Allah`tır. ( Celle Celaluhu. ) Kimsenin ipi bende değil sen ne yaparsan seni ilgilendirir senin hatan veya günahın beni bağlamıyor.

Şu konuyu bile kişiye nasıl bağladı anlamıyorum ya.