(bir davet listesi hazırlayacağım e-posta yoluyla haber verilecek. önce tamamlamam gereken bazı işlerim var ardından 1 hafta sonra falan sizleri etiketlerim teşekkürler.)
... konu kilitlenebilir
edit:arkadaşlar çok kalabalıklaştığı için şuanki davet listesi etkinliğini durduruyorum. daha sonra katılmak isteyenler için belki yeni bir konu açarız. ilginiz için teşekkürler.
--
Arkadaşlar ilginiz için teşekkür ederim çok fazla mesaj olduğu için ben pmlere yetişemeyeceğim buradan etiketle bilgilendirmek istedim.
14 adımlı pasif gelir oluşturma sürecinde ipucunu yakalayan birkaç arkadaş olmuş. Evet, doğru tahmin ettiniz bizzat online kurs hazırlamaktan bahsediyorum.
Yeryüzünde bundan sermayesiz ve zahmetsiz başka yol pek mümkün değil. Dolayısıyla bu konudaki bilinci yaymak için 10 sayfayı bulabilecek uzunlukta bir ücretsiz e-book hazırlamaya başladım.
Ebook langır lungur olmasın diye biraz özen gösteriyorum o yüzden 7-8 nisanda hazır olunca siz katılımcıları tekrardan etiketler ve ücretsiz ulaşmanızı sağlarım.
Şunu bilmenizi isterim, hepimizin bir yolculuğu var.
Kimi seo öğrenmekten keyif alıyor kimisi web tasarım kimisi chatgpt manyağı. İşte bunların her biri online kurs konusu olabilir ve size pasif gelir akıtabilir.
Geçmişte wordpress hızlandırmayı öğrenirken para kazanıyordum. sonra başkalarına aynı şekilde para kazanmanın yolunu gösteren bir kurs hazırlamıştım. 224k olarak gördüğünüz kazanç oradan geliyor işte.
Şimdide birkaç kurs hazırlamış ve başkalarına kurs hazırlamakta yardım etmiş biri olarak bu deneyimimi paylaşıyorum.
Kısacası online kurs kendi tecrübelerinizi insanlara değer katacak formatta birleştirmektir. Ve bunun sonucu da pasif gelir kazanmaktır.
Şimdi biraz sohbet tadında yazdım. Daha sonra ebookta bunu detaylandırırız.
Amacım ücretsiz ebooktan faydalanmanız ve belki gerçekten bu konuya hevesliyseniz profesyonel bir kurs oluşturucu olmak için çıkaracağım kurstan faydalanmanız. Evet kurs hazırlama kursu

Matruşka bebek gibi
Şimdilik teşekkürler sağlıcakla kalın
@muktesit @meyt1003 @ouzfrkn @AeroCS @Abdulllah @Tsubaki @onlinecihan @Mekansiz1212 @MONSAVLE @Bayyn @merakalemi @osmansalur @Nvzt1881 @mujox @HarunNT @S3m1h @KeremA @iag1327 @cagdasgul @Ulwus @lazzi @DioJeN @engincolak @Ahmedy55 @by_savarona @Dustia @kpsshaberlerim @ioz @Linux @EGEHEMA @Smalark @Arsemia @AygunInciroglu @godmask @SaMuSiA @temelreis @ademakcan @VektorMedya @honur @Egemenlive @coinhub @BLev @cartooncue @y6lm0z @batuhancinarr @Buzzymedia @oldyus @YusufA @canuzunyol @yrmz_jojuk @Moonyazilim @metomann @ucubirarada @AUSTUN @GÖKTUĞ @bakis @Fatihadmn @deska @Zeze3 @iBew @Aksoft @ByMaster @ReadKey @akanze @Paramedik @rokxah @Mimoza @Eiaxly @filtasarim @Jouns @Byismail @Batu0 @WBmuHAfiz @UCACreative @Frankresh @tuzlatuning @ozturkmedia @tsigalko1965 @Puls @Hexagon @YusufK34 @Pegasuss @Sirnova @creartman @kaan0881 @ApiPaneli @Gladiator0 @Janti34 @Serdeha @Hin @ziynetorg @TomJones @enestektas @lucifers @stronger17 @GokhannBey @napionkrds @RaveMe @harunakyasan @MajoR44 @crazykanka61 @KEFEN @borsa16 @ONET @SdtTicaret @karikaturname @Walwe41 @mcanyarar @mozturrkk @AhmetDasci @ancalimoon @mtalab @Honomy @constantine38 @Medium @erbasaran @Aytechx @gosha @KeyCodE @Dark_Mark @CSI @Omerkale @youtuber53 @Woon @neem @UfuX @TUANAM @MrYenii @A.AY @Warrior @Ahmedo4375 @hurgeneral @alicvn @ArcaN @FinansalOzgurluk @bugracreative @gvnbtuan @burakyildirim @neutronwt @Tiriniti @yusok32 @riwe @baranuyukus @UKHosting @Mtemp @Hypuin @RecepYurtoren @Sado37 @aselsoft @KgnY @chtkr @chavo @Engin @zaynet @Padre @KaoS @Crynes @LittlePickle @Ykp1453 @Grata @F10 @sagmedya @xxx786 @Cnkrt2 @ustaadam @Hastesi @eminsade @hacspectrum @Skr34 @Stock1001 @blurz07 @GreenLight @KurumsalFikir @Crowley58 @erginaltintas @akmaster_91 @Cihan_Tavli @Fox35 @gelene @DESPERADOW @AtaOguz @ugi2007 @Hopeless @BUR4KB3Y @wappeN @skurtoglu @Fahrettin @YasinCELEN @barisbdi @asil_turk @Escanor @Kayahakan16 @VictoryLoves @masterfield @AliYucel @yilmazemirhan @siyahh @velikz @canfidelity @DestroMert @4irlines @smha @MrUlus @imdelibas @OnlySmoke @ByMchts @techtasarim @CTNR @Eray59 @BeuZ @BerdanGltkn @mehmetyerli @sdu35 @WatchSelman @quadly @muhammettas @Xsystem @BlueGreen @batikansenn @leobeey @hesopatrm @Monster @Drwho @steph4n @Naoku @Shadowfire @AnaBayin @alperenyld @aLoNeAnqel @en4loss @abaddonn @Muu @aliirizabekci @MoRTaLCoDeR @Aslan @hakan4729 @lviii @Ensalgl @sercih @abayt @LETRX @tnbekr @always1 @Titimen @webortami @vicdum @Urartu @Lens @Tufan1903 @FurkanOruc @oguzgk1s @sakalper @Akiser @teknobilimadami @EnesHazar @kaplan21 @Emretext @most @NeRoo @Bay_Keskin @GRT @LAYERWEB @KadirYilmaz @TheLaZRaiL @ismailb @eskitoprak34 @xChernobilx @BurakBey35 @jtm @Samet @SerkanKacan @Berkehan @Nouse @Turkishli @rangerone @mehmetoksum @TrgySylr @ticareterbabi @MCSocial @Toprakyazgi @LineTurk @Zaradene @tugay_10 @livorno87 @Toplu @ileriBilisim @ESSA @BrooKs @Fizz @Kenancot34 @furkancelebi @Xugart @dolcekoray @ermann @BerkcanO @OguzTML @emrekes @Mercuryweb @Bahem @Abdlsmt! @ibrhmatysn @yokbahaneler @starksan @BahadirTNC @Zacos @tehlike2 @TuncerERDEM @alay37 @bytrew41 @burakgungormus @lepen @Cr4zYStyLe @yunuslp @BurakCe @DoktorCan @dhnkrc @Sevdalilar @onur759 @Gurseltzcn @dincerrs @EmreDnmz @short @burakdemirs @Aksgod @turkmedia @Polemik @Blacklion @thelunar @AFNaNTiK @Umo @Zeqap @kdrmdr @muratback @Foreal @Valkiew @Saitama @PaylasimCity @cemvrs @organikurunler @sefaburak07 @Berkt @Saye @gryrgn @damla1 @EmreKaradeniz @randomen @KarmaDijital @TurgayGok @kadinportalim @kaymag @MMU @oezpirinc @KomiTa @Muhammed_AG @AzraeList @KarmenDijital @AbdullahCali @iumutbulut @doctor_cmptr @BloodyKnife @Soviet @enessafak @Kutupesmeri @tevfikaltin @Durmazoglu @drift34 @Baytekin @LORD01 @EmreTR @ReaptioS @coderxmax @mGunes @Gomedyen @Grafiktasarimci @alpcanaydiner @BoaSosyalMedya @cumbullop @jeazer