FurkanOruc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Açtığım son forum sitesinde ekip işine hiç bakmadım, içerik girdikçe kayıt olan üyeler arasında bir topluluk oluşmuştu sonrasında bir editör bir moderatör konusu açmıştım, ardından başvuru gelmişti ama çok uzun sürmedi. Ek olarak gönüllü olarak insanlar artık kaçınıyorlar, ekip kurmak gerçekten zor. Forumunuzun hiti yükselirse zaten otomatik olarak kitle oluşacağı için ekip kendi kendine oturur diye düşünüyorum ben.
hibravez adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Forum tutana kadar kendin içerik gireceksin, forum tuttuktan sonra "gönüllü" mod. alacaksın Şu zamanda kimsenin gönüllü çalışacağını düşünmüyorum ama. En kötü foruma içerik gireceğine, vakit ayıracağına sıfırdan blog sitesi açar, oraya içerik üretir. Daha mantıklı.

Forum eskiden güzeldi ya. Bi biz fosiller kaldık kullanan
Başlangıç seviye forum içerik üreticisi için ne kadar bütçe ayırmak gerek aylık olarak tahminen? Blog editörlüğü gibi düşünebiliriz. Hatta biraz daha kolayı.

Dediğiniz gibi gönüllü moderatör bulma hayallerim biraz suya düştü. Dediğiniz gibi artık insanlar bir forumda gönüllü çalışmaktansa o türde forumu kendisi kurmayı planlıyor.

Bi biz kaldık, ama içerik bulup soru sormak aradığını bulmak konusunda halen forumlar gibisi yok.