siteniz baya yavaş açılıyor öncelikle ona bir el atın. forum yazılımınız artık gına getirmiş bir yazılım bana göre yani forum sitesine girince xenforo görmekten sıkıldım daha yeni daha iyi forum yazılımları var. forumda tek kullanıcı ile konu açarak index alıp kullanıcı kasmayı öncelikle düşünmeyin bile o şekilde açılan 10 sayfalık forum listesi bile hazırlayabilirim. şöyle ki forum konusunda R10 gibi değilseniz işiniz zor, forum bir şeyin, bir konunun yada bir ürünün hakkında insanların fikirlerini paylaşmak için girdiği ve birbirlerine yardımcı olduğu bir mantıktır. genelde biz bu mantığı o şekilde kullanmadığımız için öncelikle blog ve forum tarzında gitmeniz lazım. blogta içerikleri haber niteliğinde paylaşıp bunların yorum kısmını forumda konu mantığı şeklinde yapmanız daha iyi olur. blogu google index alır haberlere eklersiniz oraya gelen kullanıcı forumunuzu da tüketir. ama yok derseniz uzun yıllar forumda tek başınıza yada ekiple konu açmak ve her yıl o sunucuyu açık tutmanız lazım belki bir gün kıymete biner.
moderatörden daha çok makale yazarları iş görecektir.
Gına getirmiş bir yazılım ne demek ya

xenforo da tema satın alır veya yaparsan gerçekten iyi forum sitesi çıkıyor ortaya, siz sadece yazılıma laf atmışsınız halbuki yazılım size default olanı sunuyor
ayrıca merak ettim daha yeni daha iyi forum yazılımları hangisi?
Önerinizi mutlaka dikkate alacağım fakat xenforo konusunda yazılıma güvenim ve sistemini sevdiğim bir yazılım olmasından dolayı henüz değiştirme gibi bir planım yok. Ama blog/forum sistemi mantıklı geldi. Yorumunuz için çok teşekkür ederim. Flarum güzel bir sistem fakat tam anlamıyla oturmamış gibi duruyor. Yanlışım varsa düzeltin daha geliştirme aşamasında olan bir script ve düzgün çalışmıyor diye biliyorum.
eğer ücretli bir moderatör alma gibi düşünceniz yoksa, bir moderatör aranıyor başlığı açıp ana sayfa ilk sıraya koyun
gelen taleplere göre bazı üyelere moderatörlük verip performansa göre yorumlama yapabilirsiniz
forumda henüz yüksek bir üye sayısı olmadığı için moderatörlerin yapacağı hatalara hataların büyüklüklerine göre hareket edersiniz
forumu gerçekten sevip günlük rutinle bir kaç saat girip kontrol eden yorum yapan moderatörlere ekstra hediye paketleri ayarlayabilirsiniz ilerleyen aşamada
teşvik arttıkça bağlılık artar
Başvuru için böyle bir kategori oluşturdum fakat konusunu açmamıştım.

Yorumunuz için teşekkür ederim. Teşvik edici şeyler için bütçe planlaması mutlaka şart gibi görünüyor.