Örnek Ödeme Alma Sistemi : TIKLA GİT
Örnek Sepet Sistemi : TIKLA GİT

Domain ve Hosting alımı yapıldı. Geriye sadece site kaldı. Wordpress olması vesaire önemli değil. Mail sistemide mevcut.
İstediğim şey kayıt olmadan giriş yapmadan Örnek Sepet Sistemi videosundaki gibi bir sepet ve bu sepete eklenen ürün fiyatına belirli bir fiyat ekleyerek ödeme sayfasına yönlendirmesi. Ödeme sayfasında Ad soyad mail ve adres bilgisi aldıktan sonra ödeme yapmak için Örnek Ödeme Alma Sistemindeki gibi seçilen kripto para birimine göre yatırılacak miktarı belirleyen ve yatırıldığında bana kişinin bilgilerini mail gönderecek bir sistem. (Vergi ve Kargo ücreti stabil sadece ürün fiyatı üstüne otomatik olarak XX TL para eklenecek. [ÖRNEK])

Bu sistem için 15K diyende var 2K diyende var 800TL diyende var piyasayı tam olarak bilmiyorum istediğim sitede çok ahım şahım bir site değil sadece 3-4 ürün sepete eklenecek ve ödeme sayfasına yönlendirecek. (Hazır cryptocurrency ödeme sistemi kullanabilirim. %1-%2 kesinti sorun olmaz fakat videodaki gibi herhangi bir reklam içermeyen tamamen dümdüz bir ödeme sistemi olması gerekiyor. (TIKLA GİT - Bu fotoğrafta gördüğünüz gibi her yerde CoinPayments yazıyor böyle bir ödeme sistemi kullanmak istemiyorum tamamen Örnek Ödeme Alma Sistemindeki gibi sade bir ödeme sistemi olması gerekiyor. Sitenin Wordpress, WooCommerce falan olup olmamasının bir önemi yok tamamen yapan kişinin keyfine kalmış.