Neo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
[/COLOR]
Çatır çatır görüşüyor insanlarla, nasıl oluyor bu
Şu cümleyi gerçekten kurdun mu? Bilerek mi bilgisiz gibi davranıyorsun yoksa gerçekten bilmiyor musun? Birinin özel görüşmeleri demek değil bu dijital tecrit, sosyal mecralardan ulu orta birilerine hitap etmesi engelleniyor ve koskoca reyiz bir şey yapamıyor, dünyaları yıkan kişi çaresiz bir şekilde oturuyor. Ne kendisini severim ne eleştirdiği kişileri, aynı kabın içinden yemiş kişiler, aynı sofraya oturmuş kişiler, hiç ilgilenmiyorum ve yazmayacaktım ama bu kurduğunuz cümlecik gerçek mi diye sormak istedim. Çatır çatır telefonda whatsapp telegram vs. birileri ile özel görüşme yapıyor olmasının dijital tecritte olmadığına işaret sayıyorsanız vay sizin yapacağınız röportaja, soracağınız sorulara. Kusura bakmayın ama bunu yapıcı bir eleştiri olarak alın, röportajda böyle saçma bir cümle kursanız belki başınız belaya girer, 9 düşünüp 1 söyleyin ki böyle saçma cümleler o arada elenmiş olsun. Başarılı olacaksanız uyarıları dikkate olarak başarılı olursunuz. Ayrıca kusura bakmayın ama belki binlerce kişi bu şahsın peşinde, ağzından 2 cümle kaydetmek için kapısında yatıyor, anlı şanlı namlı gazeteciler, yazarlar randevu için özellikle bu dönem araya sokmadıklarını bırakmıyorlar. Çok fazla umutlanmamanız adına kuruyorum bu son cümleyi de, hayal kırıklığına uğramanızı istemem.