Arkadaşlar selamlar, bir süre önce etsy satıcı paneli açtım ve oraya ürünlerimi yükledim, ortalama derecede görüntülenme almaktayım. Amacım görüntülenme sayılarını arttırmak bunun için pinterest geldi aklıma doğal olarak. Ama pinterest bilirsiniz ki başlı başına emek istiyor. Şuan aklımda olan şey ise 100% otomatik bir web app oluşturmak ve oradan girdiğim anahtar kelimeler ile pinterestte pin paylaştırmak. Daha da açıklamak gerekirse şöyle:
Chagpt api ile bir sistem yazıyorum sattığım ürünler için chat gpt dakikada 5 tane örneğin başlık-açıklama yazısı üretiyor ve konuyla ilgili yani ürün ile ilgili görseller ile birlikte sürekli paylaşıyor. Ne kadar paylaşacağı tabi bize kalmış dakika da 20 tane örneğin atıyorum sadece.
Böyle henüz beyin fırtınası aşamasında olan şeyler düşünüyorum. Sizin önerileriniz var mıdır ? Hocam böyle bir şey olsa çok iyi olur dediğiniz şeyler. Daha önceside prosepals.com bu siteyi kodladım 100% otomatik chat gpt belirlediğim aralıklar ile populler konularda blog yazısı oluşturuyor. Sıra pinterestte

cevaplarınızı beklemekteyim dostlar. Eğer güzel bir şey ortaya çıkarabilirsem konuda yanıtı bulunan dostlarımla ücretsiz paylaşacağım.
ChatGPT api'si açık mı nerden alıyorsunuz api olayını?