Güzel bir video olmuş. Ben hem kendi adıma hem de başkaları adına faydalı olması açısından bir kaç soru sormak isterim.
- Braavos cüzdanı kurarken yeni bir cüzdan kurmamız gerekiyor sanırım. Peki neden Argent cüzdanı da kurdunuz? Ya da iki cüzdanda aynı mı? Sadece farklı uygulamalar olması yeterli mi?
- Eski veya yeni cüzdanımızdan Metamask ile bağlanıp, yeni açtığımız Braavos cüzdanımıza Stark ağında ETH atıyoruz. Swap yapıyoruz. Bu şekilde ara sıra ETH ağı olduğu için tersine işlem de yapabiliriz sanırım. Ya da ETH ağında bir token de alınabilir. Sonra yine swap yaparak Stark ağına bir tokene çevirebiliriz doğru mu?
- Benzer işlemi Orbiter sitesinde yapmışsınız. Orada sanırım Stark dışında farklı bir airdrop da mevcut. Onun için extra bişey yapmamız gerekiyor mu?
- 3 tane swap sitesini swap için kullanıyorsunuz. Peki diğer starkgate'ten farkı nedir? Sonuçta tx kasıyoruz fakat stargate kısmında seçenek az veya işlem ücreti yüksek diye mi burada yapıyoruz? Sonuçta hepsi aynı cüzdana bağlı olacak. Cüzdandaki toplam işlem hacmi mi önemli? Bu sitelerde stark ağı var mı yoksa sadece işlem kasmak için mi yapıyorsunuz?
- nft, domain kısımları gayet açık ve net. Onun için sorum yok fakat genel olarak haftada kaç defa işlem yapıyorsunuz? Bu şekilde ilk başta 100$ bile yüklesek, haftada 2 defa sırayla işlem yapsak 10$ masraf çıkacaktır. Uzun sürede maliyetli gibi duruyor. NFT ve bazen de coin swap işlemlerinden belki kazanç elde edilebilir ama başka öneriniz varsa dinlemek isterim.
Bu şekilde tane tane soruyorum çünkü bu testnet veya starknet airdropları diğerlerinden biraz farklı oluyor ve hepimiz bu konuda bilgi sahibi değiliz. Vaktin olduğunda dönüş yapabilirsen sevinirim. Benzer bir konuyu da eğer geç kalmadıysak "Zksync" için de bekliyorum. İyi çalışmalar