DenqeSiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
çok üye beni engellemiş dsaşlöaşlöasd

konularına yazamıyorum bazen bakıyorum engel atmış
Neden hocam

ademakcan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Katılıyorum. Forumda sayısız insana yardım etmişimdir,bilgi alışverişinde bulunmuşuzdur. Ama bazılarına gerçekten değmiyor.
İnsanoğlu nankör.
Haklısınız..
Fahrettin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Forumun %90 ının mustarip olduğu bir durum. Ama aynı zamanda %90 ı bir teşekkür bile etmemeye devam ediyor.

En başta sadece bana oluyor sanıyordum. Verdiğim cevaplar doğru olsa da hoşuna gitmiyor sanıyordum insanların.
Sık yaşana bir durum.

Ama sonra herkesin canını sıktığını öğrendim. Hatta bunun üzerine uzun bir yazı yazıp burada paylaştım.
Böyle devam ederse forum diye bir şey kalmayacak vs. yazdım. Galiba 2 kişi okudu sadece.
Sağlık olsun
Değişik insanlar ya, davetiye isterkende aynı şekilde davrandıklarını zannetmiyorum.
Onurka adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Forumda web scprit arayan bi üyeye ücretsiz verdim adam teşekkür bile etmedi senin yazdığın gibi..
Yardım edilmesi gereken adamın yazmasindan belli olur hocam dikkatli olsaydınız keşke
Dora adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Trader atmayanlara uyuz oluyorum bende.
10k ticaret var ama trader yok sonuçta insanlar dikkat ediyor buna alışveriş yaparken.
Bana gelen müşterilerde yazdırıp kaçıyor, kayserili gibi pazarlık yapıyor falan
ilyasutkum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Başta yardım ediyorum eğer teşekkürü bile çok görüyorsa bir daha ki sefer görmezden geliyorum
Ben bi keresinde Konuya yazdım bari bi teşekkür et diye onuda görüp birşey yazmadı
heri19 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendine bir şey katmamis insandan teşekkür beklenmez zaten
Çok haklısınız...