Hayırlı uğurlu olsun. Oltu rengide güzel ama ben ön sipariş vs vermedim. Şahsen fiyatının tekrar revize edilmesi gerektiğini düşünüyorum rakiplerine göre.
Neden derseniz aracımızın test araçları hala dışarıda ne kadar süre sonra bu araçların çarpışma, güvenlik vb. testlerine geçilecek merak konusu.

1.3 Milyon TL fiyat bandında her şeyi tamamlanmış araçlar ve sonuçları ortadayken bizim ülkemize ait olan bir aracın rakiplerinden daha düşük oranda tutulması gerekiyordu.

Özellikle son dönemlerde piyasaya damga vuran Chery Tiggo 8 Pro en üst paketi 1.15 Milyon TL değerinde.

TOGG tasarımsal, donanımsal olarak ve yazılımsal olarak çok güzel avantajlar sağlıyor ama bunlar ne derece kullanılabilir olacak.
Hızlanması yol tutuşu vs testlerde göründüğü kadarı ile çok iyi ama insan düşünmeden edemiyor diğer araçlarla aynı fiyatlarda olunca.

İnşallah ilk alacaklara ve sonrasında ki siparişlerde tekrar fiyat revizelerine giderler ama dövizin bu durumda olmasından dolayı gidilmesinden ziyade daha da rakam artacak gibi duruyor...