Merhaba, Google news'e kayıtlı bir sitem var. Aynı sitemi subdomain ile en.siteadım.com şeklinde ingilizce sürümünü yaptım.
Bunu da Google News'e eklemek istiyorum. Bir tane Kuruluş var ana sitenin adıyla. Bunu da aynı kuruluşun içine mi eklemem gerekiyor. Dil kısımlarını İngilizce olarak yapıp. Yoksa yeni bir kuruluş mu oluşturmalıyım?
Bu şekilde aynı sitenin ingilizce sürümü için subdomain oluşturmuş kişiler var mı. Doğru yaklaşım nasıl olmalı. Teşekkürler.
Aynı domaine sub domain oluşturarak news kaydı yaptım hocam 1 seneden fazla oldu.
Dediğiniz gibi bende İngilizce ve farklı ülkeye hizmet verecek bir domain kaydı yaptım ve bunları aynı kuruluşa ekledim. Farklı kuruluşta sorun olacağını düşünmüyorum.
Ama bende şöyle bir durum var 1 kuruluşta 1 sub domain olmak üzere 4 farklı domain var. farklı bir kuruluş oluşturdum onda da 4 adet domain var. Ama baktığınız zaman bu domainlerin hepsi bana ait. Bölmek için bu yolu seçtim. Bunun farklı kuruluş veya aynı kuruluş olmasında bir sorun yaratacağını düşünmüyorum. Bir çok yerde "google sub domainlere harici ve 0 domain gibi yaklaşır diye not düşülmüş."