BilgMuhendisi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 ay önce destek kaydı oluşturdum internette sıksık kopmalar yaşadığıma dair oynadığım oyun burnumdan geldi. 1hafta 10 gün kadar bölgenizde alt yapı çalışması var dediler. Tahmini 10. gün civarı sonu sorununuz çözülmüştür dediler. destek kaydını kapattım pat 15 dk sonra yine internet gitti. Tekrar destek kaydı oluşturdum. bir 10 günde öyle böyle oyaladılar. Ekibi yönlendirdim bilmem ne en sonunda dediler ki modeminize kadar gelen sinyalde sorun yok. Sorununuz iç teçhizat vs vs den kaynaklı olabilir 300 lira ücreti var teknik destek ekibini göndermemizi ister misiniz dediler dedim gönderin gelsin dedim. 4-5 gün sonra teknik ekip aradı dediler ki konum 29 dakika gösteriyor gelelim mi ? bekliyorum dedim ondan sonra bir daha ses çıkmadı ne gelen oldu ne arayan 2 günde öyle bekledim. toplamda 1 ayın sonunda bugün mesaj geldi sorununuz giderilmiştir diye destek kaydınıda kalıcı olarak kapatmışlar. Yani destek kaydına devam edemiyorum artık. bilin bakalım az önce ne oldu patttttt internet yine anlık gitti geldi.

Türkneti almadan önce araştırıp çok büyük umutlar ile almıştım birde 10 ay peşin ödedim 1600 lira civarı. Şimdi gidecek yerim kalmadı sanırım neyse bir 10 ayımız dolsun da daha sonra bakacağım . Saygılar
Hocam bende tavsiyeler üzerine başvurdum bana söyledikleri bahane çok komikti elimizde şuan modem yok 2 hafta bekleyin şeklinde oyaladırlar baya hemen iptal edip superonline a geçiş yaptım