Uygulama adı : WhatsApp
Uygulama linki : WhatsApp
Yayınlanma zamanı : 1 MART 2022
Reklam veya uygulama içi satın alma var mı? : Var
Uygulamanın aylık getirisi ve kaynağı : Toplamda +250 bin TL üstüdür ( net olarak bakarız consoldan ) Şu an aylık geliri 1k ( Reklam yok, ilgilenilmiyor - mesajlara cevap vs verilmediği için )
İndirilme/Değerlendirilme sayısı : +10 BİN
İndirilme/Değerlendirilme kaynağı (organik, reklam, teşvik) : Reklam ( ilk 5 ay reklam verildi, sonrasında reklam yok )
Günlük aktif kullanıcı sayısı : Ortalama 25
Uygulama tüm içeriği ve kaynak kod ile birlikte mi satılık, sınırlamalar var ise neler : Kaynak kod dahil değildir. Kaynak kodları için ekstra ücret istemekteyim
Uygulamanın kullandığı sunucu/hosting var mı, var ise dahil mi, sunucu/hosting gereksinimleri neler : Aylık 130 tl sunucu gideri var.
3. Parti (Codecanyon vb) marketlerden alınmış bir uygulama mı? : Hayır
Uygulamanın kullandığı lisanslı ürün mevcut mu? :
Lisanslı ürün mevcutsa sonlanma zamanı :
Geliştirici hesabı dahil mi? : Dahil değildir
Herhangi bir hukuki problem var mı (telif hakkı vb) : Yok
Piyasada sadece 1 tane olan bir uygulamadır. Çok fazla işlettiğimiz app olduğu için dating 5-6 aydır pasifte ve ilgilenemiyoruz işin doğrusu. Onun için satılığa çıkarmayı düşündük. Uygulamanın tasarımın ufacık iconuna kadar baştan yaptırdık. Tasarımı da özeldir yani. Fiyat için ne yazık ki aklımızda bir fiyat yok. App alıp app satan bir şirket değiliz, kendimiz yapıyor kendimiz işletiyoruz onun için fiyat yok. Ciddi alıcılar ile görüşebiliriz teklifleri vs.
Bunun dışında ben mağaza devirli değil sizde ki app'i bana özel olarak değiştirin ve sıfırdan kendim yayınlamak istiyorum diyorsanız eğer o şekilde de yardımcı olabiliriz. AAB olarak yayına teslim eder, yayına alırız uygulamayı. PM yerine iletişim için WhatsApp tercih ederseniz sevinirim.
App özellikleri ;
WEB Panel mesajlaşma,
Bot ekle/çıkar
Paket satışları,
story ekleme vb gibi çoğu özelliğe sahiptir.