öncelikle selamün Aleyküm , hayırlı ramazanlar , sofralarınız bu ramazan da da bereketli olsun.
Ramazan ayı gelince klasik olarak biraz daha elimizden geldiği kadar dini vecibelerimizi yerine getirelim diye intertte kuranı kerim ile alakalı içerikler arayım dedim , illet geldi resmen.
kimisi kuran sitesi diye site kurmuş ama google amcamız konular ile alakasız bir dünya islamiyete gölge düşürecek reklamlar giriyor vs vs vs .
yada bir siteye giriyorsun ,sadece tek bir içerik yok . hepsini bulabileceğiniz bir site yok idi. en az 100 üzeri site incelemişimdir ve neredeyse hepsi fii tarihinde kalma siteler idi.
islam ve islamiyet bu tür siteleri hak edemez dedim ve bir site kurmaya karar verdim.
siteye bir hafta önce başladım. ÖNCELİKLİ HEDEFİM içerisini doldurmak idi.o yüzden tasarıma tam manası ile yoğunlaşamadım.ramazan ayı da bitmeden ERKENDEN sizlerle paylaşmak istedim.
SİTE ADRESİ :
TIKLA - BURADA KONUSU : islam , islamiyet ,müslümanlık ve öğretileri (wikipedia gibi tüm içerikleri ekleyeme çalışacağım)
KAYNAK : Diyanet Bakanlığı (zaten sitelerinin olduğunu biliyorum o yüzden bnm açmamım gereksiz olduğunu düşünmeyin)
DİLLER : şuan site yeni olduğu için sadece Türkçe mevcut ama içerik eklemesi bittikten sonra 10 dile çevirmeyi düşünüyorum
SİTE İÇERİKLERİ : şuan yetiştirebildiğim kadar : Dualar , Sureler , Arapça Sureler , Sure anlamları , Mukaddime , Elifba , Kuran Sözlüğü ekli
2200 sayfalık fıkıh ekleniyor... Elifba bölümü daha da geliştirilecek... Namaz hocası bölümü eklenecek... Hadisler eklenecek... TASARIM : özellikle diyanetin sitesinden yola çıkarak böyle bir tasarıma karar verdim . Mobil tam manası ile uyarlı değil yakında onu da yapacağım. Tasarım da renk paletini daha tam oturtamadım çünkü önceliklerim içerik ekelemek.
(Ben siteyi , ailemin adına bahşettim. bunu bir nevi çeşme hayratı,su kuyusu hayratı gibi düşünebiliriz. Allah kabül ederse amacım bu.Kötü yorumlarınızı kendinize saklamanız rica olunur.umarım sizde kendinize site açarsınız)
SİZLERİN DE BEĞENECEĞİNİ DÜŞÜNDÜĞÜM BU JENERİK ADLI SİTEYİ PAYLAŞIN, KULLANIN , TANITIN. SİZDE ÜZERİNİZE DÜŞENİ YAPIN.