sagolun
bundan yaklaşık 1 ay önce tüm hesaplarıma birisi giriş yapmaya çalışmıştı hatta btctürk hesabımda dahil , zaten orada bir ip sızıntısı bırakmıştı gerekli yerlere ip adresi ile şikayette bulundum. Son zamanlarda 14 15 yaşındaki çocuklar bile bu işi yapar oldu. Bilgisayarınıza yüklediğiniz her yazılım için 2 kere düşünün derim , ayrıca halka açık yerlerde internet kullanmak bir çok saldırıya maruz bırakabilir. Papara üzerinde 10 taneye kadar sanal kart izni var ben bu şekilde kullanıyorum ayda 1 sanal kart ücretsiz oluyor. En doğrusu sanal kartlar üzerinden alış veriş yapıp tekrar kullanıma kapatmak hatta belirli aralıkla kartı silip yeni kartlar oluşturmak.
tiktokda sosyal medyada görüyorum daha reşit olmamış
çocuklar artist müziklerle bu işleri yapıyorlar çok kızıyorum nasıl bu kadar kolay/rahat haram para yiyebiliyorlar cidden. eğer yakalarsam gözlerinin yaşına bakmadan şikayetçi olurum
Amazon Google apple gibi büyük firmalar dışında diğer firmalar da sanal kart kullanıyorum ben. 6 kredi kartım var ve hiçbirinde sıkıntı olmadı. Bilinçli olmak lazım. Her linke tıklanmamalı. Geçmiş olsun
sagolun haklısınız biraz bilinçsizlik dikkatsizlik vardı dersimizi almış olduk maalesef. bu arada bankaların sanal kartı yanı sıra neden paparanın sanal kartları tercih ediliyor bilginiz varmı?
sagolun
Çok geçmiş olsun hocam şu mübarek günlerde yedirmesin onlara rabbim.
çok sağolun amin allah çıkarır onlardan inşallah.
sagolun
Geçmiş olsun hocam. Sanal kart kullanmak bu tür şeylerden korunmak için şart
sagolun evet öyle