teyotey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İcra dosyalarım var daha önce açtığım konuda belirtmiştim dünde mal beyanında bulundum yasalar gereği olması gerekeni yaptım ama geçenlerde de taciz eden avukatımız bu sefer yine mesaj atmış mal beyanında bulunmuşsun bu seni kurtarmayacak hacize gelecez gibisine artık bıktırdı kişisel mesele gibi tavırlardan sıkıldım hiç bir şekilde cevap vermiyorum, kanıtları duruyor bu arkadaşı nereye şikayet edebilirim ve konu olarak ne belirtmem gerekiyor. Başından böyle bir olay geçen birileri var mı ?

Sanki mesajı atan tefeci veya vatan haini gibi muamele yapması. Kurumsallık dışı zorluyor resmen beni
Geçmiş olsun. İnsanlık hali herkesin borcu olabilir, İnşallah istediğiniz her şey yolunda gider ve en kısa zaman da kapatırsınız. İster 1 ister 10 tane dosyan olsun kimsenin sana o şekilde davranmaya hakkı yok. O mal beyanında bulunmadın hapis vs eskidendi. Seni borç sebebi ile hapise gönderebilecek tek şey borcu ödemek için icra müdürlüğü aracılığı ile taahhüd vermen ve buna uymaman, onun haricinde hapis yada başka bir ceza olmaz. Muhtemelen seni arayan kişi Avukatlık bürosunda çalışan personellerden birisi avukat da olabilir. Ama sırf sana borcundan dolayı bu şekilde hakaret vs hakkı vermez. Bunların çoğunluğu bu şekilde seni arar korkutmaya çalışır, akrabalarını arayıp seni yıldırmaya çalışır. Bununla ilgili şikayetini bağlı bulunduğu Baroya yapabilirsin.

Hiç bir tehditlerine de inanma(kapıdayız, ev hapsine geldik yok şu kanun sebebi ile sizi mahkemeye vereceğiz vs), şu anda ödeme gücün yoksa da hiç bir evraka imza atma. Dosyaların ile ilgili herşeyi Uyap tan takip edebilirsin, telefon ettikleri zaman açmana bile gerek yok.