İcra dosyalarım var daha önce açtığım konuda belirtmiştim dünde mal beyanında bulundum yasalar gereği olması gerekeni yaptım ama geçenlerde de taciz eden avukatımız bu sefer yine mesaj atmış mal beyanında bulunmuşsun bu seni kurtarmayacak hacize gelecez gibisine artık bıktırdı kişisel mesele gibi tavırlardan sıkıldım hiç bir şekilde cevap vermiyorum, kanıtları duruyor bu arkadaşı nereye şikayet edebilirim ve konu olarak ne belirtmem gerekiyor. Başından böyle bir olay geçen birileri var mı ?

Sanki mesajı atan tefeci veya vatan haini gibi muamele yapması. Kurumsallık dışı zorluyor resmen beni

EK OLARAK ;
Bu örnek yeterli mi dilekçe için ?

Alıntı
CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI’NA
........................................
ŞİKAYETÇİ ADI SOYADI
T.C.NO: ………………
ADRESİ
TELEFONU
EPOSTA

ŞÜPHELİ ADI SOYADI AV.
ADRESİ
TELEFONU
EPOSTA
ŞİKAYET KONUSU : Huzur ve Sükuneti Bozmak, Avukatlık Mesleğine Yakışmayan Davranış İçinde Bulunmak. Telefon ve SMS İle Psikolojik Taciz, Kimlik Bilgilerimin Yasalara Aykırı Şekilde Elde Edilmesi vs...
Bu kısma borçlu olduğunuz kurumu, açılmış icra dosya numarasını yazarak başlayınız. ve icra takibinin başlamasından sonra hukuk bürosundan arayan avukatın, yardımcılarının, aranılan telefon numarası, sms, mektup vs ne varsa ekleyiniz.
Söylenen sözleri (bu sözleri ispatla yükümlüsünüz) ekleyiniz.
Bu yapılanların ilgili yasa ve mevzuata, Avukatlık meslek kurallarına aykırı olduğunu öğrendiğinizi belirtiniz
Ve huzur ve sükunetinizin bozulduğunu belirterek, görevi kötüye kullanan …………. Avukat / Hukuk Bürosu hakkında inceleme talep ederek, ilgili kişi ve kişiler hakkında gerekli yasal işlemlerin yapılmasını talep ediniz.
ADINIZI SOYADINIZI
TARİH VE İMZANIZI