Rica ederim. Hocam bunu daha önce denedim. 95-100k içerikle yaptım. Konu başlıkları ve içeriği iyi olursa tutuyor. Geri kalan kısmı backlink, domain eskiliği, site hızı gibi bilindik faktörlerle ilişkili. Şahsen wp kullanmıyorum. Schemaları örn breadcrumb, faq gibi yapıları kendim kodluyorum. Ne gereği var? diyenler için: içerik manipülasyonu çok daha kolay oluyor. Ayrıca hız 2x 3x daha çok. Chatgpt içerik kalitesini anlamak için benim de zamana ihtiyacım var. Chatgpt içeriklerim yeni sayılır. Yine de chatgpt'te özel tekniklerle insandan ayırt etmesi imkansız yazılar çıkabiliyor. Bu açıdan özenli chatgpt içeriğinin ceza alacağını sanmam.
Hocam quillbot deneyiminiz oldumu acaba?
Ucretli uyelik alip onunda deniyorum..
Chatgpt makalerinin bazinkisimlerini quilbot ile duzenliyorum..
Formal ve creative özelliği ile makale daha derli toplu oluyor sanki...ise yarar mi bilmiyorum tabi ama...
-konu basliklarini semrushla Alt keywordlardan seciyorum hacimli ve kd si dusuk olanlardan
-backlink icin ise eger mumkunse rakiplerin backlinlerini inceleyip muadil backlinler almaya gayret ediyorum
-small seo tools Plagiarism tool una gore chat gpt makalelleri ozun yazilar olarak gozukuyor. Ne dkadar dogru bilemedim tabi..
- diger katkilqriniz icin tesekkur ederim. Tek tek not aldim oneril ve goruslerinizi..
Umarim tecrubeli arkadaslar bilgi paylasmaktan cekinmez . Veya eksik yaptigimiz kisimlar icin hakaret olmadigi muddetce acimasizca elestiribilorler😁Zira niche olayinda pasta vok buyuk . Herkese yer var