alperenalpa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selamlar, bir müşterimize şöyle bir uygulama yapmıştık, Whatsapp üzerinden istediği kişilere toplu sms gibi mesaj , görüntü, medya vs gönderiyordu ancak gönderim yapılan numara karşı tarafta kayıtlı değil ve 5-10 kişi şikayet edince block geliyordu ve Whatsapp tarafının bize dönüşü ilk iletişimi sizle karşı taraf başlatmalı oldu. Bunu şu şekilde çözdük, FB Graph API tarafında bir uygulama yaptık ve reklamlarını o kısma yönlendirdik, reklam ile etkileşime geçince bir token ürettiriyorduk ve api ile sms gönderirken konuşma sanki fb / ins tarafında başlamış gibi gösterip whatsapp dan devam ettirdik. Kısmen işimizi çözdü ancak KVKK noktasına gelirsek ,sonuçta iletişime kişinin kişisel bilgisi ile geçiyorsunuz. KVKK reklam ilkelerine takılabilirsiniz . Saygılarımla...
Bilgi için teşekkür ederim. Numaranın blocklanması sorununu çözdüm. Günlük 500bine kadar garantili satış yapmak istiyorum. 500bin'in 450bini gitse 50'bini kredi olarak üyeliğe eklenicek şekilde. Çok yüksek gönderim oranları yakaladık. Takıldığım ne nokta, bu bir suç mu? Ben bu paneli kurarsam müşterilerim suç mu işlemiş olur? Ve buradan r10 üzerinden reklam yapmam mümkün mü?