Şİmdi yayımlanan klasik editörün yeni güncellemesini büyük bir heyecan ile kurdum lakin çözüm olmadı. Destek sayfalarından bu konuyla ilgili sorunlara yönelik bir güncelleme sanmıştım. Sanırım olağan tarihi belli bir güncellemeydi bu. Bu soruna özel bir güncelleme bekleyeceğiz sanırım.
---------------
Arkadaşlar geçici de olsa sorunun çözünü buldum.
Tema olabilir diye varsayılan wp temasına geçiş yaptım düzelmedi.
Tüm eklentileri devre dışı bırakıp sadece klasik editörü açık bıraktım Sorunsuz çalıştı.
Sırayla eklentilerimi açtım.
Sorun All in seo
Sanırım all in seo eklentisinin 6.2 güncellemesine göre bir güncelleme yapması gerekiyor.
Sorunu all in desteğe yazmaya ilgili sayfaya gittiğimde zaten konu açılmı.
Biz var oln sayfalar açılmıyor düzenleme yapılmıyor derken ek olarak yeni yazı ekleme de çalışmadığını öğrendim. All in seo ya acil güncelleme gerekiyor
https://wordpress.org/support/plugin...-one-seo-pack/
bu sayfada açılan destek konularına yazarsanız sanırım daha hızlı güncelleme yapabilirler.
Ben bu konuyu açarken --
benzer başka bir konu daha var---güncelleme herkesi etkilediğinden çok kişiden benzer sıkıntıları içeren cevaplar gelir diye bekliyordum. Ama sorunun kaynağı seo eklentisi olduğundan all in seo dışında başka eklenti kullananlar bu sorunu yaşamadığı için hem bu konuda hem de diğer konuda cevap sayısı az olmuş.
Özetle sorunun kaynağı klasik editör değil. Klasik değil block kullansanız da all in seo kullanıyorsanız yeni yazı eklenmiyor...
ALL İN SEO DAN AÇIKLAMA
Geliştirme ekibimiz şu anda sorunu gideriyor ve bir düzeltme üzerinde çalışıyor. Bu, şu anda en yüksek önceliğimizdir, bu yüzden yakında bir güncelleme ile geri döneceğim.