Enayi mi? Hangi hakla enayi diyorsunuz? R10da kaç kişi Togg çıktı diye seviniyor. Siz almak istemiyor veya sevmiyor olabilirsiniz. Böyle demeye hakkınız kesinlikle yok.
Hakaret etmeye hakkınız yok
50k dolar bu araba için fazla istediği kadar türk olsun 100 ayda alınabiliyor 10000tl maaş aldığını katarsan. ekleme olarakta şunu diyeyim yemeden içmeden yada kira vermeden alınıyor. Özelleştirme yaparak 65000 dolar civarına çıkıyor. ne kadar üzücü
Forumda ve çevremde bu zihniyette insanlar iyice dolmaya başladı. Sırf bu yüzden oy veresi geliyor insanın.
İyi bir iş yapılıyor buna bile karşı çıkılıyor. Çıkmış birisi enayiler diyor. 1.5 milyona satılan suv araçlarda bu kadar özellik yok. Napsınlar adamlar Tofaş fiyatına mı satsınlar?
Ne kadar doğru bilmiyorum ama tesla ile kıyaslama yapılıyor birçok yerde teslanın 2. el fiyatı 2.5 milyondan başlıyor ve sedan olan modeli. Bu şekilde düşünürsek toggun fiyatının ortalama 3 4 milyon olması gerekli. Parça parça birleştirilse bile yerli üretim sayılır. Bu yüzden ÖTV oranı düşük tutulduğundan fiyat uyguna gelmiş oldu.
Şuanki ekonomide hiç aracı olmayan bir kişi ütopik bir maaş alamıyorsa bu araba ve diğer 0 arabaları almaları hayal. Ama ellerinde arabası olanlar için alması çok kolay. 2020 aracım var satıp üstüne küçük bir miktar koyarak alabiliyorum. Ama aracım olmasa imkansız.
0dan çıkan bir ürün ilerleyen zamanlarda kronik arızası çıkabilir mi çıkabilir. Düzgün bir servis ağı olur mu olmaz mı net değil. Güvenlik testlerini hiçbir yerde görmedik. Olası bir kaza durumunda parça tedariği nasıl olacak bunlar en önemli unsurlar.
Arkadaşlar neyin kafasını yaşıyorsunuz? Konu MaxiGeyik farkındamısınız? Avını bekleyen siyasetçi yandaşmısınız siz? Herseyi neden siyasete bağladınız anlamıyorum. Çok garip insanlarsınız.