Tek tek alıntı yapmaya çalıştım ama hata verdi. Geçmiş olsun dileklerini ileten herkese çok teşekkür ederim. Mesajlarınız moral oluyor. Babamın bu işten zarar görmemesi, en büyük tesellimiz. Yoksa bu şerefsizlerden her şey beklenir. Muhtemelen yakalansa da ceza almayacak. Ancak mahkemede yüzleşmek istiyorum onunla. Nereye giderse gitsin, peşini bırakmayacağım.

Hesap kesim tarihi olan ayın 10'unu bekleyeceğiz mecburen. O tarihte numarayı öğrenip, sahte kimlikle alınmamış olması için dua edeceğiz ya da hala kapatılmamış olması ve sinyal vermesi için.

Eski sim kartı o anda iptal ettirmiştik. Ertesi günü yeni bir sim kartı alıp kullanmaya başladık. İzmir Bayraklı Postacılar Mahallesinde meydana geldi olay. Her ne kadar Yamanlar Mahallesine bağlı olsa da, ağırlıklı olarak sitelerin bulunduğu, oldukça nezih bir yerdir. Ancak Onur Mahallesi ve Yamanlar Mahallesinin kesişiminde olması, bu tür ipsiz sapsız kişilerin uğrak noktası haline geliyor. İzmir'de yaşayanlar bu iki mahallenin ününü bilir.

Benim uzun yıllar öncesine dayanan, yurt dışında yaşama hayalim var. Annem de aynı fikirde. Bu zamana kadar babam hep karşı çıkıyordu. Ancak bu olaydan sonra bize hak verdi. Dediği şey şu oldu; "Ben 30 yıl öğretmenlik yaptım. Bunun yarısı idarecilikle geçti. Binlerce öğrenci yetiştirdim. Ama dün o çocuğun peşinden koşmam ve arkasından bağırmam bana çok dokundu, gururum incindi. Artık ben de bu ülkede yaşamak istemiyorum" dedi. Bunu söylerken gözleri doldu ki, ben babamı hiç böyle görmemiştim.

İşte bu nedenden dolayı bu işin peşini bırakmayacağım. Elbet o kansızı bulacağım.