Merhaba Arkadaşlar.
Tesadüfen konu denk geldi önüme databilim.com.tr ile yaklaşık olarak 2 aydır çalışmaktayım. daha öncesinde turhost güzelnet ve natro ile çalışıyordum. Firma üzerinden reseller hosting satın aldım. ve tüm web sitelerimi tek çatı altında topladım. gözle görülür web sitelerimde hız artışı olduğunu gönlüm rahat bir sekilde söyleyebilirim. bir web sitem başka bir hosting firmasındaylen pagespeed değerlerinde 50-40 alırken neden bilmiyorum ama buraya taşıyınca değerler 70-80 olarak vermeye başladı ve bu hız sadece bir web sitemde değil tümünde gözle görülür şekilde oldu.
şimdi fiyat konusunda gelince daha önce turhost gibi bir firmadan aldığım world press limitsiz 3 (3web sitesi barındırma ) paketi 65dolar+kdv iken databilim üzerinden aldığım reseller hosting L /30 adet websitesi barındırma) pakeri 840tl+kdv yıllık fiyatları . arada çok ciddi bir fiyat farkının olduğunu açıkça söyleyebilirim. databilim de şunuda fark ettim reseller hosting paketlerinde her site için ayrı ayrı 2cpu ve 2gb ram kullanımı veriliyor. ortak kullanım verilmiyor zaten bu firmaya geçiş yapmamdaki en büyük etkende buydu. amacım burda kesinlikle diğer firmaları karalamak vs değildir. hepsi iyidir. Diğer Firmalardandan memnun kaldıklarım oldu. açıkçası ama iş hosting yenilemesine gelice diğer firmalarda fiyatlar neredetse tam 4 katı istenince pes dedirttiler bana . burada tamamen kendii kullanıcı olarak deneyimimi paylaşıyorum. fiyatları oldukça ucuz ve cazip umarım hep böyle kalırlar.
ek okarak firmadan 5 adet adet ip satın aldım firmanın bana verdiği ip blokları 92 ile başlıyor. seo konusunda oldukça faydasını gördüm.
destek bölümü inanılmaz derecede iyi cevap süreleri saat kaç olursa olsun 1-5dk arasında cevap veriyolar. şuana kadar hiç bir sekilde hostingle ilgili bir sorunum olmadı. bir kez bile bağlantım kopmadı. Web sitelerimle ilgili Kendi hatalarımdan kaynaklı yazılımsal sorunlar yaşadığımda bile onlara bile destek oldular. yardımcı oldular sorunlarımı çözdüler.
Kısacası ben bu firmaya gönlüm rahat bir sekilde referans olurum bu sekilde oldukları ve vizyon ve misyonları böyle kaldığı sürece.