Ticari ahlakaı en üst düzeyde. Müşteri memnuniyeti odaklı yaklaşımları, hitabeti ve alçak gönüllüğü ile kendilerin on üzerinden on puan veriyorum. Sadece müşteri ilişkileri açısından bile örnek alınması amacı ile kendileri ile görüşmenizi şiddetle tavsiye ediyorum. Tam 4 gün boyunca gece 02:00 lara kadar hizmet alacağım garanti olmaması rağmen, saatlerce bizzat telefon ve uzaktan bağlantı ile destek sundular. Bu ticari yaklaşım ile haliyle çok yoğunlar, ancak buna rağmen kesintisiz destek sunmaları çok büyük artı. 1 aylık 10 gb. lık premium residental hizmeti aldım. İstemeseniz de günlük olarak rapor sunuyorlar. İnşaallah projemizde aldığımız hizmet işimizi görürse çok uzun süreler kendileri ile çalışmak isterim. Özetle firma ile görüşün, kararı kendiniz vereceksiniz.
Düşünceleriniz için
@proxysepetim; olarak çok teşekkür ederiz efendim.
Siz değerli kullanıcılarımız'dan böylesine değerli yorumlar alabilmek ekip adına bizler için çok büyük bir mutluluk olup, Projemize ve şirketimize vermiş olduğumuz tüm emeklerin altının ne kadar dolu olduğunu bizlere göstermektedir.
Proxysepetim ekibi olarak, Global dijital dünya'da bulunduğumuz her an en iyi hizmeti sizlere sunmak ile mükellefiz.
Hizmetimize ücret odaklı değil , önce müşteri , önce ürün kalitesi ve önce müşterilerimizin bizden ne beklediğini düşünerek hareket etmekteyiz.
Proxysepetim her zaman yanınızda , aramıza tekrardan hoş geldiniz
PROXYSEPETİM EKİBİ