umay3707 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam normal ücretsiz generatepress , kadence , neve temalarından birini kur bu tema zaten onay vermez. Sağ alttan kendi sitesine link çıkmış ama o linkte çalışmıyor. Kategoriler ingilizce yazılar Türkçe falan olmaz. Nİçin adsense red verdiğini söyleyin bildiğimiz kadar yardımcı olmaya çalışalım.
Hocam en başında zaten kurulu hazır almıştım siteyi. İçerik girmeye başladım. Sonrasında yok tema al, yok rocketi sil şunu kur, yok başka biri geldi böyle olmaz şunu kur dedi, onu dedi, bu bu dedi derken son aldığım eğitimde de bana baştan bir tema kurdurdu. E bu temanın da ayarlamalarini yapacakken böyle iğrenç bir tema ile kalakaldım. Bundan önce kadence vardı.

onrd3mr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Adsense onay egitimi diye bir egitim olmasi da biraz sacma. Kategorini belirlersin, siteni kurarsin, duzenli icerik girersin, googlede indexlerin cogaldiginda adsense basvurusu yaparsin cikar, siteyi actiginda zaten hitlenene kadar gecen surede site oturur, siteyi acar acmaz 3-5 hit ile adsense onay alsan ne olur ki, 3-4 ay bekle site otursun, hit gelsin, yap basvurunu cikmamasi icin hic bir sebep yok. Google adsense onayini zaten vermek istiyor, zorla vermemezlik yapmiyorlar 😅
İçerik de 100den fazla ozgun icerik vardı fakat bu eğitim yüzünden onları da kaldırdım. Temayı bunun verdiği temayla değiştirdim falan. Böyle kaldı sonuç olarak. B.. gibi kaldım ortada afedersin.