Merhaba, lütfen iletişim kurmadan önce tüm açıklamaları dikkatlice okuyunuz. İletişim için Telegram kullanıyorum. Pm kutusu doluyor çok çabuk, pm atmayın. Eğer Satış olacaksa, işlem öncesi pm üzerinden onay alınır işleme devam edilir.

r10 dışı satış yoktur!

Site adresi: turkfirma.ro
Sitenin aylık getirisi: -
Sitenin açılış tarihi: 2021
DA / PA Değerleri:-
Kategori / sitenin içeriği: Firma Rehberi / Dizini
Günlük hit sayısı:-
Ziyaretçi kaynağı:-
Domainin yaşı: 2
Site tüm içeriği birlikte mi satılık? Sınırlama var ise neler?: Tüm içerik dahil, sınırlama yok.
Hosting dahil mi?: 1 Yıllık hosting hediye.
Banlı olduğu sponsor var mı?: Bildiğim yok.
Banlı olduğu arama motoru var mı?: Bildiğim yok.
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi?: Evet
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Yok.
Sitenin satışında herhangi hukuki (telif hakkı v.b. bir problem var mı?: Hayır
Site için istenen fiyat: Teklif usulü min x.xxx TL

Açıklamalar:

Siteyi 2021 yılında kendim kurdum, içerikleri kendim girdim. Romanya'da, pek çok Türk firması var ve bunlara ait doğru düzgün bir dijital dizin yok. Türkler dahi ülkede faaliyet gösteren Türk firmalarını çok iyi tanımıyor. Elbette bazı resmi kuruluşlar var fakat Romanya'da faaliyet gösteren firmaların listesine, arayanların kolayca ulaşabileceği, firma rehberi şeklinde bir sistem yok. Sektördeki bu açığı ve ihtiyacı görerek bu siteyi kurmuştum. Temavadisi'nin "Wordpress Firma Rehberi Pro" temasını 750 TL ödeyerek satın almıştım. Daha sonra siteye başladım fakat daha sonra iş yoğunluğumdan ilgilenemedim ve böyle giderse de ilgilenemeyeceğim. Örnek olarak 20 firma eklenmiştir. Gerçekten inanarak ve umud ederek başlamıştım projeye ama olmadı. Belki birilerine ekmek kapısı çıkar, çıkacağına da inanıyorum.

*Domain transferi mümkün değil .ro domain olduğu için, panel komple verilecek.
*Domain 2024 Yılı Nisan ayı sonuna kadar kayıtlıdır.
*Domain yenileme fiyatı 15€ civarındadır.
*1 Yıllık hosting dahildir. (illegal bir iş yapılmadıkça)
*"Ben Romanya'da yaşamıyorun, firmaları nasıl bulurum?" konusunu dert etmeyin, bu konu ile ilgili bilgi verilecektir. Eğer, SEO ve içerik konusunda iyiyseniz bu site hem reklam geliri elde edebilir hem de adsense kazancı sağlayabilir.

iletişim: Telegram: Contact @senpeker

Not: 1 seneden fazla oldu siteyle hiç ilgilenmedim. Dediğim gibi, ilk birkaç ay heyecanla devam ettim ama, işlerin yoğunluğu, ilgilenemedim.